Elano kadro dışı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

^^Positive^^

Üye
    Konu Sahibi
Elano kadro dışı!
Elano kadro dışı!

Galatasaray'ın Avrupa Ligi için UEFA'ya gönderdiği listede Brezilyalı yıldıza yer verilmedi. Gerekçe tatmin edici değil: “Sakatlığı devam ediyor”

Galatasaray’ın Avrupa Ligi için UEFA’ya bildirdiği listede Elano Blumer’e yer verilmedi. Dün UEFA’ya listeyi gönderen Sarı- Kırmızılı kulüp, Brezilyalı yıldızı kadro dışında tuttu. Elano’nun listede yer almaması, “Kesin satılıyor” yorumlarını beraberinde getirirken, kulüp kaynakları sakatlığı devam ettiği için sambacının ilk listede yer almadığını, ön eleme turları sonrası verilecek asıl listede Elano’nun yer alacağını ileri sürdü. Sakatlığı nedeniyle tatili uzatılan sambacının bugün Hollanda’ya giderek, kampa katılması bekleniyor.

arslansem

arslansem

Üye
Gerek duyulmamıştır bu basit maçlar için..

^^Positive^^

Üye
    Konu Sahibi
UEFA nın Tüm maçlarında yok ....final maçı olsa bile....

Aksi

Aksi

Üye

:/ kotu olmus yaa adam dunya kupasında dökturuyodu

Necmati

Necmati

Üye
ΛKƧİ;2522012' Alıntı:

:/ kotu olmus yaa adam dunya kupasında dökturuyodu
aynı görüntüyü bizde vermiyo bu yüzden çok iyi olmuşş..

Aksi

Aksi

Üye

wermıyo olusu bundan sonrada vermeyecek anlamına gelmıyo ama. Bence cıkısnı bızdede devam ettırtcektı

Aksi

Aksi

Üye
renktasım sakiiinnn :D:D

Necmati

Necmati

Üye
ΛKƧİ;2522027' Alıntı:

wermıyo olusu bundan sonrada vermeyecek anlamına gelmıyo ama. Bence cıkısnı bızdede devam ettırtcektı
ben hiç zannetmiyorum zaten beklenen bir çıkışı olsa kadro dışı kalmaz..:oke:

Aksi

Aksi

Üye
sen sanma (:
bence onemlı maclara saklanıyo semıhın dedıgı gıbı..
yoksa kalıtesı bellı adamın

Necmati

Necmati

Üye
ΛKƧİ;2522075' Alıntı:
sen sanma (:
bence onemlı maclara saklanıyo semıhın dedıgı gıbı..
yoksa kalıtesı bellı adamın
yav sen beni yanlış anlamaya devam ediyon kalitede sorun yok bizde yapamıyor bunları..:oke:

Onur Saka

Onur Saka

Üye
aynı görüntüyü bizde vermiyo bu yüzden çok iyi olmuşş..
takım diger futbolcular adama ayak uyduramıyorsa onun ne sucu var ?

sen ronaldo'u gS getirsen şimdi oynadıgı takımdaki gibi oynaya bilicenimi sanıyorsun ?

^^Positive^^

Üye
    Konu Sahibi
Bu maç uluslar arası bir kupa olduğu için ilk önce oynayacak oyuncular belirlenir daha sonra ki her maç için KADRO LİSTESİ verilir.....

Perfect!

Üye
gruplar için ayrı oluyor sadece elemelerde oynamıcak

arslansem

arslansem

Üye
Bu maç uluslar arası bir kupa olduğu için ilk önce oynayacak oyuncular belirlenir daha sonra ki her maç için KADRO LİSTESİ verilir.....

Eee..Buradan Uefa da artık hiç yok sonucu mu çıkıyor yani :)

^^Positive^^

Üye
    Konu Sahibi
Evet biraz Türkçe Biliyorsan anlardın...

arslansem

arslansem

Üye
Valla önce Uefa da final bile olsa oynayamayacak dedin sonra da her maç kadro verilir diyorsun.Sanki ikisi de aynı kapıya çıkıyor.Pardon ben yanlış biliyomuşum diyip onu yazsaydın daha anlaşılır olurdu.Senin Türkçen buysa ben o Türkçeyi bilmiyorum arkadaşım :ehe

^^Positive^^

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ilk önce büyük liste veriliyor daha sonra küçültülüyor yani önce 32 küsür kişi daha sonra 25 küsür kişi seçiliyor...

arslansem

arslansem

Üye
Yanlış biliyorsun dünya kupası kadrosu değil bu.
Her neyse herkes bildiğiyle kalsın... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt