El Feneri Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra60

Buğra60

Üye
    Konu Sahibi
El Feneri Hakkında
El fenerini widget olarak kullanamıyorum. Avkonu gerekli yere attığım halde olmuyor. Ne yapmam lazım?

asigsasi

asigsasi

Üye
hiç mi kullanamıyor sun yoksa görsel değiştirmeye çalıştığın zaman mı kullanılmıyor

Buğra60

Buğra60

Üye
    Konu Sahibi
Sis olarak bi tane widget buldum o çalışıyor. Ama beğendiğim avkonu kullanamıyorum. Yani mif dosyasını resource apps attım restart yaptım olmadı. E sürücüsüne de c sürücüsüne de denedim. Yüklediğim el fenerini silip denedim. Hiç bir türlü olmadı.

asigsasi

asigsasi

Üye
Sis olarak bi tane widget buldum o çalışıyor. Ama beğendiğim avkonu kullanamıyorum. Yani mif dosyasını resource apps attım restart yaptım olmadı. E sürücüsüne de c sürücüsüne de denedim. Yüklediğim el fenerini silip denedim. Hiç bir türlü olmadı.
avkon2 ile el feneri arasında ne gibi bir bağlantı var anlamadım ? Avkon2 diye joshlog mod yaptın onu mu kastettin ?
El feneri mif dosyasını c resource apps içine atman ve restart yapman gerekir

Buğra60

Buğra60

Üye
    Konu Sahibi
Ben avkon yazdım sen mif dosyasını anla, yeni yeni uğraşmaya başladım bunlarla, yanlışlık olabiliyor o yüzden :)

Şöyle anlatayım.
Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede] - MaxiCep
Bu konuda yazanları yaptım. Daha sonra forumdan bi tane el feneri buldum mif dosyası olarak. E sürücüsünde denedim olmadı, sildim c sürücüsünde denedim olmadı, ikisine birden attım yine olmadı. Şimdi c de tekrar deniyorum, olup olmadığını yazarım.

asigsasi

asigsasi

Üye
her denemede restart atmayı unutma :) yine olmazsa konu linkini gönder bakayım

asigsasi

asigsasi

Üye
zaten C hafızaya atman gerekir E olmaz

C resource apps içine atman gerekir üzerine yazılsın mı sorusuna evet denen ve restart yapman gerekir :)

Buğra60

Buğra60

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bu sefer oldu. :) değiştirmek istediğim zaman sadece yenisini kopyala yapıştır yapmam yeterli değil mi?

asigsasi

asigsasi

Üye
Tamam bu sefer oldu. :) değiştirmek istediğim zaman sadece yenisini kopyala yapıştır yapmam yeterli değil mi?
evet yeterli olur ancak değişikliklerin gözükmesi için kapatıp açman da gerekir :)

Buğra60

Buğra60

Üye
    Konu Sahibi
evet yeterli olur ancak değişikliklerin gözükmesi için kapatıp açman da gerekir :)

Tamam teşekkür ederim. Ben bu zamana kadar nasıl farketmemişim ya bunları. Forumda yeni öğrenen bi ben varım galiba, ama hoşuma gitti telefonda değişiklik yapmak :)

asigsasi

asigsasi

Üye
Tamam teşekkür ederim. Ben bu zamana kadar nasıl farketmemişim ya bunları. Forumda yeni öğrenen bi ben varım galiba, ama hoşuma gitti telefonda değişiklik yapmak :)
widget bölümünde birçok skin dosyası var bak keşfet :)

Üst Alt