Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
El Feneri Hakkında
Sponsorlu Bağlantılar
Buğra60
Üye
Konu Sahibi
El Feneri Hakkında
El fenerini widget olarak kullanamıyorum. Avkonu gerekli yere attığım halde olmuyor. Ne yapmam lazım?
asigsasi
Üye
hiç mi kullanamıyor sun yoksa görsel değiştirmeye çalıştığın zaman mı kullanılmıyor
Buğra60
Üye
Konu Sahibi
Sis olarak bi tane widget buldum o çalışıyor. Ama beğendiğim avkonu kullanamıyorum. Yani mif dosyasını resource apps attım restart yaptım olmadı. E sürücüsüne de c sürücüsüne de denedim. Yüklediğim el fenerini silip denedim. Hiç bir türlü olmadı.
Sis olarak bi tane widget buldum o çalışıyor. Ama beğendiğim avkonu kullanamıyorum. Yani mif dosyasını resource apps attım restart yaptım olmadı. E sürücüsüne de c sürücüsüne de denedim. Yüklediğim el fenerini silip denedim. Hiç bir türlü olmadı.
avkon2 ile el feneri arasında ne gibi bir bağlantı var anlamadım ? Avkon2 diye joshlog mod yaptın onu mu kastettin ?
El feneri mif dosyasını c resource apps içine atman ve restart yapman gerekir
Buğra60
Üye
Konu Sahibi
Ben avkon yazdım sen mif dosyasını anla, yeni yeni uğraşmaya başladım bunlarla, yanlışlık olabiliyor o yüzden
Tamam teşekkür ederim. Ben bu zamana kadar nasıl farketmemişim ya bunları. Forumda yeni öğrenen bi ben varım galiba, ama hoşuma gitti telefonda değişiklik yapmak
Tamam teşekkür ederim. Ben bu zamana kadar nasıl farketmemişim ya bunları. Forumda yeni öğrenen bi ben varım galiba, ama hoşuma gitti telefonda değişiklik yapmak