eksik NAMAZ :)))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
eksik NAMAZ :)))
Memleketin tekinde 3 kere camiye gitmeyeni idam ediyolarmış. Ama bu arada usülen idam edilmeden önce 3 dileğini yerine getiriyolarmış. Adamın teki 3 kere gitmemiş ve tabii yakalanmış.

İdam edilmeden önce sormuşlar:
- "1. dileğin ne?" Adam:
- "Vezirin karısıyla yatağa girecem" demiş. Vezir "Olmaz" dese de padişah:
- "Mecbur" demiş ve adam vezirin karısıyla beraber olmuş. Adam 2. dilek olarak Padişahın karısıyla beraber olmayı seçmiş.

Bu sefer padişah "Hayır" dese de herkes itiraz edince mecbur kalmış.
- "Son dileğin ne?" sorusundan sonra adam, bir vezire, bir padişaha bakmaya başlamış. Aradan 5 dakika geçtikten sonra vezir bakmış namus elden gidecek:
- "Ben bunu sanki camide gördüm gibi geldi" diyince padişah da:
- "Ne gibisi lan! Yanımda kılıyodu"

• Beğen
Tepkiler: Otuz ve cnbrs56

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:d:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Çok saçma. İdam edecekler istediği 3 dileği önce yapıyorlar. Bence önce idam etsinler dileklerin öbür tarafta gerçekleşir :naughty:

• Beğen
Tepkiler: cnbrs56
cnbrs56

cnbrs56

Üye
çok güzelmiş adam hep kadınları aldı hem namazı kılmış oldu:kop::kop:

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
son dileğinde padişahımı yoksa vezirimi diye düşündü baktı elden gidecek adamın namazda olduğuna şahitlik ediyorlar

PuGatorY

PuGatorY

Üye
:hmmm

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
:bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann:bi Osmanlı padişahı asla böyle bir şeye izin vermez!!!!!!!:locked::locked::locked::sahan2::sahan2:

Otuz

Üye
:bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann:bi Osmanlı padişahı asla böyle bir şeye izin vermez!!!!!!!:locked::locked::locked::sahan2::sahan2:
saçmalama kardeş orda osmanlının 'o'su bile yok sadece padişah demiş bu arap acem mısırlı farsi iranlıda olabilir neden üstüne alınıyorsun
bu kadar kızacak bişi yok

• Beğen
Tepkiler: kraldost
kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
muhteşem yuz yılda ki kadınlarla osmanlı kadınları aynımıydı acaba çok merak ediyorum dizideki kadınlar hepsi dekolte giyinmiş yerden yere vuruyorlar osmanlıyı padişahıda resmen sapık yapmışlar esefle kınıyorum o diziyi

Kedi Yavrusu

Üye

Fıkrada osmanlı falan yazmıyor, bunu da nereden çıkardın?

----------Eklendi @ 00:49:17 ---------- Yazıldı @ 00:47:56 ----------

belki de pers padişahıdır, memlük padişahıdır, iran, fars vs...
Nereden biliyorsun osmanlı olduğunu?

Hasan

Üye
:):D:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt