Eksik Açtığım konuyu düzeltemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Master_sezer

Master_sezer

Üye
    Konu Sahibi
Eksik Açtığım konuyu düzeltemiyorum
Arkadaşlar bir konu açtım içinde bazı eksik şeyler var düzeltmeye giriyorum düzeltiyorum değişiklikleri kaydet diyorum ama düzelmiyor

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Sürekli aynı konuyu veya başka konuyu düzenlersen sistem otomatik olarak erişimi engelliyor :) ADMİN lere iletip sorunu çözdürebilirsin :)

Master_sezer

Master_sezer

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl Iletecem

Ozan

Ozan

Admin
Şu an düzenlememe gibi bir yetki sorununuz yok. Sorununuz bence tarayıcı ile alakalı olabilir çünkü düzenle moduna geçtikten sonra kaydetmede sıkıntı var gibi .. Yetkiniz olmasa kalem işareti ( düzenle ) olmazdı zaten

Master_sezer

Master_sezer

Üye
    Konu Sahibi
Şu an düzenlememe gibi bir yetki sorununuz yok. Sorununuz bence tarayıcı ile alakalı olabilir çünkü düzenle moduna geçtikten sonra kaydetmede sıkıntı var gibi .. Yetkiniz olmasa kalem işareti ( düzenle ) olmazdı zaten
ozan abi ben forumda hiç bir yerde F.U.L.L < Ben bu yazdığım ın arasına nokta koymadığım zaman o F.U.L.L Yazısı gözükmüyor neden acaba sen arasında nokta olmadan f.U.L.L yazar misin

Ozan

Ozan

Admin
Sitedeki genel bir ayar o, zaten tam sürüm uygulama oyun paylasımı da yasak oldugu için, paylasılmaması adına ekstra bir önlem .

Master_sezer

Master_sezer

Üye
    Konu Sahibi
ama ben kendi yaptığım ve adlandırdığım bir uygulama

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tam olduğunu belirtmeye gerek yok ki o zaman?

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Uygulamayı sen yapıyorsan konunun başlığına Freeware yaz :ok2:

Master_sezer

Master_sezer

Üye
    Konu Sahibi
Yardım için teşekkürler....

Ozan

Ozan

Admin
Uygulamayı sen yapıyorsan konunun başlığına Freeware yaz :ok2:
Veya tam sürüm yazabilirsiniz.

Ben F.u.l.l kelimesi yerine Türkçe olarak anlamı olan "Tam Sürüm" kavramını kullanıyorum zaten. Bunun kelimenin gösterilip gösterilmemeyle bir alakası yok ama tercih sizin tabi

İyi Forumlar :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt