Eksiği yok fazlası var ..! Fenerbahçe kazanmaya devam ediyor ... Kayserispor 0 - Fenerbahçe 1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Eksiği yok fazlası var ..! Fenerbahçe kazanmaya devam ediyor ... Kayserispor 0 - Fenerbahçe 1

Fenerbahçe, bir çok eksikle gittiği Kayseri'de de üç puana ulaştı, peşpeşe 11 deplasman galibiyetini aldı. Caner'in 6. dakikada attığı golle üç puana ulaşan Sarı Kanarya, yenilmezlik serisini 22 maça çıkardı.

Süper Lig'de 4. haftanın açılış maçında Fenerbahçe, Kayserispor'u 1-0 mağlup etti. Sarı lacivertliler böylece kendisine ait üst üste deplasmanda maç kazanma rekorunu 11 maça çıkardı.

Sarı lacivertlilerde teknik direktör Aykut Kocaman kadroda sakatlardan dolayı zorunlu rotasyona gitti ve Bienvenu, Özer ve Gökay'a ilk 11'de şans verdi. Fenerbahçe'de çeşitli sakatlıkları bulunan Emre, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Mehmet Topuz ve Selçuk Şahin kadroda yer almadı. Peşpeşe 11. deplasman galibiyetini elde edip rekoru geliştirmek isteyen Sarı Kanarya hızlı başladığı maçta golü buldu. Henüz 6. dakikad Baroni'nin pasına sağ çaprazda gelişine bekletmeden vuran Caner skor avantajını takımına getirdi. Golden sonra rahatlayan Fenerbahçe ilk yarının ortalarına kadar oyunu kontrolünde götürdü.

Fenerbahçe kalesini zorlayan Amrabat çalımlarında başarılı oldu ancak çektiği şutlarda etkili olamadı. Devrenin sonlarına doğru Kayseri'nin baskısına Bilica ve Yobo özellikle hava toplarında geçit vermedi, ilk yarı Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle geçildi.

İkinci yarıya etkili başlayan ekip Kayserispor oldu. Sarı kırmızılılar bu kez rakip kalede daha üretken gözüktü. 54. dakikada Kayserispor atağında Orhan topu ceza sahasında kesti, Kayserili oyuncular uzun süre topla elle müdahale olduğunu iddia ederek penaltı itirazında bulundu. Pozisyonun devamında kullanılan kornerde Bilica meşin yuvarlığı uzaklaştırdı, Kayserispor yine elle müdahale olduğunu öne sürerek itirazda bulundu. Hakem Kuddusi Müftüoğlu pozisyonda Zurab'ın elle oynadığını kararına hüküm verdi. Ve Gürcü oyuncuya sarı kart gösterdi.

Kalan dakikalarda Kayserispor'un baskısı sonuç vermedi ve Fenerbahçe sahadan 1-0'lık skorla galip ayrılmasını bildi. 4 maç sonunda konuk ekip 10 puana ulaşırken, Kayserispor ise 3 puanda kaldı.
(Ligtv.com.tr)

KAYSERİSPOR-FENERBAHÇE: 0-1
STAT: Kadir Has
HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu

KAYSERİSPOR: Navarro, Hasan Ali, Eren Güngör, Khizanishvili, Pekarik, Sefa, Riveros, Santana, Engin Bekdemir(Dk. 65 Abdullah), Ömer(Dk. 65 Gökhan Ünal), Amrabat
TEKNİK DİREKTÖR: Şota Arveladze

FENERBAHÇE: Volkan, Ziegler, Bilica, Yobo, Orhan Şam(Dk 84 Bekir), Gökay, Cristian, Caner, Özer, Alex(Dk. 78 Sezer), Bienvenu
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

GOL: Dk. 6 Caner
SARI KARTLAR: Dk. 41 Eren, dK. 53 Zurab(Kayserispor) Dk. 55 Orhan (Fenerbahçe)

• Beğen
Tepkiler: haltie

haltie

haltie

Üye
çok kötü bir oyunla alınmış 3 puan.sevinmeleri gerek.dün de beşiktaş aynı şekilde maç kazandı.fenerbahçede hiç üretken değildi.bunun yanında baskı yedi kendi sahasında oynadı büyük bölümünü maçın.kontrataklar yapmaya çalıştı bir kaç oyuncusuyla.

kayseri son yılların en zor deplasmanlarından biri.fenerbahçe için galip gelmek hem başarı hem de sevindirici.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Takım olarak Fenerbahçe nin ne yapmak istediğini açıkcası anlamadım ... Fazla yoruma hiç gerek yok . İnanılmaz kötü oynayarak alınan 3 puan ...
Ligin bana göre en zorlu deplasmanıydı ...
En sevindirici noktası da galip gelmemizdi ...

Takımın kötü oynamasının sebebini 3 günde bir maça bağlıyorum ... Alışık değiller ve yorgunluklar olması çok doğal ... Federasyonun uygulaması bize geldi çattı, artık şimdi daha iyi oynamamız için hiç bir engel yok . 10 günde 4 maç oynadık ve 10 puan çıkardık ... Bence mükemmel bir sonuç . :oke:

arslansem

arslansem

Üye
Ulen Beşiktaş kötü oynuyor Fener kötü oynuyor 3 puan alıyorlar biz kötü oynuyoruz puan yok reva mı bu :ehe tek pozisyon tek gol helal olsun :) ben fikstür şansına artık daha çok inanıyorum.İyi bir kayseri bu takıma 3 değil 1 puan bile vermezdi.İlerde muhtemelen toparlanacaklardır

jakobgfb

Üye
Güzel oldu.galibiyet

arslansem

arslansem

Üye
Hee bu arada Kayseri lehine çalınmayan biri net 2 penaltı var.Canı yandığında konuşmamalı bazıları

• Beğen
Tepkiler: India
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Hee bu arada Kayseri lehine çalınmayan biri net 2 penaltı var.Canı yandığında konuşmamalı bazıları

Herhafta bariz hatalar yapılıyor aleyhimize ...
Bu maçta da çalınmadı . Bende şaşırdım , nasıl penaltı vermediğine ... Orhan ın ki penaltı değil , ama Bilicanın ki bariz penaltıydı ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt