tanyyy
Üye
-
Konu Sahibi
-
Merhaba. Sabah bir güncelleme yayınladım onu yuklerseniz sorun düzelecektir.Öncelikle Teşekkürler.
İndirdim ve kısa bir inceleme yaptım. Genel olarak yeterli ancak bende sağ üst köşedeki Badi/Troll ekleme, Ayarlar ve Sub-Etha kısmının açıldığı bölüm çalışmıyor. Normalde noktacıklara tıkladığımızda menü açılıp, yukarıda belirttiğim üç özelliğin görünmesi lazımdı.
Merhaba. Sabah bir güncelleme yayınladım onu yuklerseniz sorun düzelecektir.
Güncellemeden sonra uygulama çok güzel olmuş. Özellikle alttaki "Hakkında, Çıkış, Puanla" kısmının şeffaf olması çok iyi düşünülmüş. Ellerinize sağlık.
Bu arada izninizle bazı önerilerim olacak;
En alttaki alanların şeffaf olması güzel demiştim ya, işte o şeffaf kısım görsel olarak çok başarılı ancak, sayfanın en altındaki sekmelere tıklamamızı engelliyor. Örneğin, sayfanın en altındaki "ESki dandik site" kısmına tıklamaya çalıştığımda sürekli olarak parmağım yanlışlıkla "çıkış" butonuna değiyor ve programdan çıkış yapıyorum. Bu halledilebilir mi?
Sözlük içinde gezerken, telefondaki fiziksel geri tuşuna bastığımda, beni bir önceki gezdiğim sayfaya aktarmıyor. Sizin uygulamanızda geri tuşu olmadığı için de bir türlü önceki sayfaya gidemiyorum. O şeffaf kısımlara, ileri ve geri tuşu ekleyerek bu sorun çözülebilir mi acaba?
Teşekkürler önerileriniz için, programın iyileşmesi için önemli bunlar. Öncelikle telefondaki geri tuşu özelliği çalışıyor olması lazım bir daha deneyebilir misiniz ? Aşağıdaki menuye gelirsek, o kısım zaten pek içime sinmemişti biraz küçültmeyi düşünüyorum orayı umarım sorununuzu çözer. 1 saat sonra hazır olur diye düşünüyorum yeni güncelleştirme. İyi günler.
Deneyelim bakalım. Hocam diğer sözlüklerinde uygulamasını yapar mısın
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
adamsın ya kardeşim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
incinin link yok?Inci'de eklendi. Birisi ilk mesajdaki resimleri "resimleri aç" butonuna alırsa sevinirim beceremedim
incinin link yok?
eklendiincinin link yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?