Ekranın sağ üstünde yer alan expressmusic butonlarını değiştirme 5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
webersin

webersin

Üye
    Konu Sahibi
Ekranın sağ üstünde yer alan expressmusic butonlarını değiştirme 5800
Ekranın sağ üstünde XpressMusic butonuna dokunduğumuzda müzik, galeri, web, video paylaşımı gibi kısayollar çıkar.

Arkadaşlar nasıl değiştirebilirim mesajları koymak istiyorum mesala.

webersin

webersin

Üye
    Konu Sahibi
Bunu bilene rapidshare üyelik veriyorum :)

werarce

werarce

Üye
bende aradım ama bulamadım :D

crımınal

Üye
arkadaşım böyle birşeyi yapamassın çünkü adı üstünde xpress music uygulamalrını sana kısayol olarak sunuyor sen bence ev ekranını etkinleştir oraya koyarsın mesajları

webersin

webersin

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım böyle birşeyi yapamassın çünkü adı üstünde xpress music uygulamalrını sana kısayol olarak sunuyor sen bence ev ekranını etkinleştir oraya koyarsın mesajları

Vallahi dostum şunun için istiyorum internete girerken telefonda mesaj geldiği zaman express music butotuna tıklayarak mesajlara ulaşmak daha pratik olurdu :)

rapidshare veriyorum bulana :aha:

crımınal

Üye
tamam arakdaşım sende ev ekranından yap ordanda kolaylıkla ulaşabilirsin mesajlara filan ama anladığıma qöre sen illaki xpress music tuşundan istiyorsun ordanda yapılmaz :S

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Keşke dediğin gibi bişey olsa...bende çok aradım ama malesef ..

ve78el

ve78el

Üye
öle bişi isteyen lere olabilir aslında ama çok zor olur çünkü 5800 ın işketim sistemi gibi o da ayri bi sistem yani o kısayolların tuşla alakası yok nokia nın kısayolları onalr hack mack falan olur ama ugrasılmaz
:hmmm

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye

Bosnalı86

Üye
Marchegiani

Marchegiani

Üye

dejavu5555

Üye
mrb arkadaşlar 5800 kullanıcısıyım ben teli yeni aldığımda gelen ekran üzerindeki jelatini yeni çıkardım fakat bana anrmal gelen bişi geldi.xm tuşu varya sol üstte onun ışığı telin ekranına yansıyo dikey olarak baktığımda sizce normal mi sizlerde de var mı böyle bir şey teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

mrb arkadaşlar 5800 kullanıcısıyım ben teli yeni aldığımda gelen ekran üzerindeki jelatini yeni çıkardım fakat bana anrmal gelen bişi geldi.xm tuşu varya sağ üstte onun ışığı telin ekranına yansıyo dikey olarak baktığımda sizce normal mi sizlerde de var mı böyle bir şey teşekkürler

dejavu5555

Üye
bakan oldu mu arkadaşlar

flunight

Üye
hakkaten kral programmış

seminay

Üye
yükleyen ve beğenenler biraz açıklama yapabilir mi arkadaşlar

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Böyle birşey var mı yaa.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt