Ekranı sağa ve yukarı çevirmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akatsuki

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi
Ekranı sağa ve yukarı çevirmek
Android ve iPhone'da ki gibi telefonu nereye çevirirsen çevir ekranın oraya dönmesini sağlayabilir miyiz ? Ne diye aratacağımı bilemedim o yüzden sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
yok öle bşy

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Ben de isterdim ve hayalimdi belle de ekrani iphone deki gibi 4 bir yana çevirmek ama hayal kirikliği ve umutsuz bir umut muş gitmiş belle ye 6 ev ekrani koymuş nokia onun yerine bu özelliği yapsaydi belki değeri bizde daha çok olurdu kullanicilarda yani o yüzden nokia ya inat anna kullaniyorum

hardistortion

Üye
böyle bi program yapılabilir çünkü nokia bubbles de sağa ve yukarı dönüyodu ekran

serinaga

serinaga

Üye
Bencede yapılabilir. Hatta basit bir modlama ile olacağına inanıyorum ...

Akatsuki

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi
böyle bi program yapılabilir çünkü nokia bubbles de sağa ve yukarı dönüyodu ekran

Bende Nokia Bubbles ile keşfetmiştim. Ufak bir ekran koruyucusunda bile 4 bir yana dönderilebiliyoruz demekki donanım öyle bir şeyi destekliyor. Ufak bir mod ile olabileceğini düşünüyorum.

najanaja

najanaja

Üye
elebette zevkler tartışılmazda teli ters tutup napacaksınız ki ha olmaz sa olmaz bişey deil tabiki bazı uygulamalarda belkide faydası olabilir ama şahsen bence gereksiz dik olarak ters tutmıcamıza göre teli sola yatmasıda gereksiz sağ yeterli bakması kullanması rahat tabi benim düşüncem...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt