CanerArsLan
Üye
-
Konu Sahibi
-
aziz kardeşim dediğin programı bulamadım varsa link atar mısın? kemal sana cevabım ise mesela menü geçişlerince parmağını kaldırmadan hafifçe sürüklediğinde takılmalar belli oluyor. kilidi açtıktan sonra sağa çekince arama yeri takılarak geliyor
aziz kardeşim dediğin programı bulamadım varsa link atar mısın? kemal sana cevabım ise mesela menü geçişlerince parmağını kaldırmadan hafifçe sürüklediğinde takılmalar belli oluyor. kilidi açtıktan sonra sağa çekince arama yeri takılarak geliyor
İstediğin kadar gönder garantiye hiçbir sonuç alamazsın.Ben de 10 gün önce aldım cihazı..Aynı dediklerin bende de oluyor sen o ısınmayı 3g ile 10 dk internete girince gör birdekardeşim aynı sorun bende de var. iphone4 yeni aldım telefonu bir hafta fln oluyor ama koşu oyunlarını oynarken bile takılıyor kaç kere can gitti bu yüzden ne ise bugün bir bilgisayarcı vardı telefon da satan ona sordum. ekran kartında ya da işlemcisinde sıkıntı olabilir garantiye gönder dedi. ayrıca bendeki cihaz ısınma da yapıyor. o yüzden restore yapıp düzelmezse garantiye göndercem.
- - - Eklendi - - -
yok arkadaş restore yaptıktan sonra da düzelmedi bu iphone4. tertemizken sadece minyon rush'ı kurup denedim. daha tanıtım videosunda bile takılmalar gördüm. ben bu iphone4ü kesin garantiye gönderecegim.
İstediğin kadar gönder garantiye hiçbir sonuç alamazsın.Ben de 10 gün önce aldım cihazı..Aynı dediklerin bende de oluyor sen o ısınmayı 3g ile 10 dk internete girince gör birde
Ya Telefon Bozuk ama Hiç bir Oyunu gönül Rahatlığıyla oynayamıyorum Hepsinde Takılmalar yaşanıyor. Napıyım atıyım mı çöpe kardeşim.Hadi Ya Tüh O Zaman
1) AppStore daki battery doctor ram göstermez senin dediğin cydia daki oda jb gerektirir
2)subway surfers 4te kasar (kasardan kastım çok değil ama kare atlaması yapar)
3)her telefon yoğun kullanımda ısınır ve 4-4S tasarım gereği sağ tarafta işlemci ve chipset vardır bu yüzden oranın ısınması doğal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?