Ekrandaki yazılar karışık ve kaymış olarak çıkıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Ekrandaki yazılar karışık ve kaymış olarak çıkıyor.
İyi geceler,
Gündüz buna benzer bir konu açmıştım ama sorunun laptop kaynaklı olduğu için buraya açmak istedim. Sorun şu çoğu siteye girince yazılar iç içe girmiş halde logolar karışık değişik bir halde görünüyor.Önce facebook'ta oldu ya da bilmiyorum bugün bütün sitelerde yaptı bunu yazılar okunmayacak şekilde karışık bir şekilde açılıyor. İnternette kasma yok bağlantım süper. Bir virüs galiba yapan aşağıya ekran görüntüsü koyuyorum , ,ilgilenirseniz çok mutlu edersiniz. .

---------- Eklendi @ 00:47:03 ---------- Yazıldı @ 00:42:36 ----------

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
garip bişi donanımsal bişi olabilir mi bilmiyorum ancak sanırım donanımsal değil... kullandıgın tarayıcı değiştir ve en güncel sürümlerinde de mi aynı sonuçları alıyorsun eğer alıyorsan eklentileri java,adobenin güncellemelerini yapar mısın ve tekrar bilgi verirmisin ?

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
garip bişi donanımsal bişi olabilir mi bilmiyorum ancak sanırım donanımsal değil... kullandıgın tarayıcı değiştir ve en güncel sürümlerinde de mi aynı sonuçları alıyorsun eğer alıyorsan eklentileri java,adobenin güncellemelerini yapar mısın ve tekrar bilgi verirmisin ?
:oke:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
bütün tarayıcıları denedim ve son sürüm tarayıcıların ,eklentiler(adobe,java) sağlam. . herşeyi denedim ama olumsuz. .

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
internet bağlantınla ilgili olabilir mi dicem bende bazen siteler tam yüklenmeyince resim yerleri kayıyordu benım daha başka bir fikrim yok ama vaktim olunca biraz daha araştırayım...

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
az düşünmedim aynı interneti sağlayan masaüstü ile denedim ekran görüntülü sağlıklı. . ilgilendiğiniz için teşekkür ederim . . ben de araştırıyorum inşallah olumlu bir sonuca varırız.

Eralp YKN

Eralp YKN

Üye
C:\Documents and Settings\Default User\Local Settings\Application Data

Burdan chromeyi tamamen kaldır hata alrsan ctrl+alt+del bas görev yöneticisine gir işlemler sekmesinden chrome.exe uygulamasını kapat silmeyi tekrar dene bilgisayarı kapat 15sn bekle aç chrome tekrar kur katılımsız sürüm olmasın orjinal siteden yükle bunları yap olması lazım eğer olmaz ise mecbur format atcan

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Burdan chromeyi tamamen kaldır hata alrsan ctrl+alt+del bas görev yöneticisine gir işlemler sekmesinden chrome.exe uygulamasını kapat silmeyi tekrar dene bilgisayarı kapat 15sn bekle aç chrome tekrar kur katılımsız sürüm olmasın orjinal siteden yükle bunları yap olması lazım eğer olmaz ise mecbur format atcan
aslında dogru bır yontem.
Sebebını acıklayacak olursam.
Pc nın ılk acılısında chrome plugın lerı yavaş işlıyor..
Pc acılır acılmaz chrome veya fırefox u hemen actıgınızda flash player ve dıyer destekcı plugınler tam calısmadan kullanılmaya aslıyor ve sebebı boyle bozuk sıte gorunumu..
Cozumu ıse cok basıt pc acıldıgında masaustu geldıkten sonra 1-2 dk sabretmek.. Normal ve dogru duzgun bır sekılde calısıyor :oke:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi

sorun sadece chrome değil mozilla firefox ve operada. .bu dediğini uygulayacağım , inşallah olumlu bir sonuç alırım, format işinden kurtulsak çok muhteşem olacak.

---------- Eklendi @ 19:31:44 ---------- Yazıldı @ 19:29:35 ----------

aslında dogru bır yontem.
Sebebını acıklayacak olursam.
Pc nın ılk acılısında chrome plugın lerı yavaş işlıyor..
Pc acılır acılmaz chrome veya fırefox u hemen actıgınızda flash player ve dıyer destekcı plugınler tam calısmadan kullanılmaya aslıyor ve sebebı boyle bozuk sıte gorunumu..
Cozumu ıse cok basıt pc acıldıgında masaustu geldıkten sonra 1-2 dk sabretmek.. Normal ve dogru duzgun bır sekılde calısıyor :oke:

bu çözümü de deneyeceğim ,cevabı tekrar yazarım foruma.

• Beğen
Tepkiler: Eralp YKN
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
sorun devam etmekte denedim önerileri olumsuz.hatta zaman geçtikçe sayfalar daha çok karışmaya başladı,facebookta resimlere tıklıyorum açılmıyor önce açılıyordu,virüs türü birşey olmasın çünkü zaman geçtikçe tarayıcıları kullanamıyorum çoğu şeyi açamıyorum. .opera da yoktu onda da olmaya başladı hem aşırı şekilde. Facebookta mesaj geliyor fotoğrafa yorum yapıyorlar karşılığını veremiyorum.çok sinir oldum. .s

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
virüs olabilir.... format atın... :)

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
Aynen banada virüs gibi geldi Sen en iyisi bi tarat derim virüs çıkarsa sil öyle hemen format atma baktın olmuyo ondan sonra at

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
lisanslı NOD32 ve Kasper Sky ile tarattım virüs bulmuyor , ne biçim iştir bu ya , Herhalde işimiz formata kaldı :(

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
maalesef işiniz formata kaldı hala araştırıyorum ama ses seda yok

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
böyle birşeyle ilk defa karşılaşıyorum hiçbir flash oyunda sorun yok ama sayfalar karışık yazılar iç içe girilmiş bazen girmek istediğin link bile arada kayboluyor. . Youtubeden video izleyemiyorum chromeden diğerlerinden izleyebiliyorum. . sabaha kadar anlatsam bitmez . . son bir atışlarımızı yapalım sizin de son olarak destek veya destekleriniz olursa uygulalim son olarak formatımızı atalım. . Ilgilenen bütün arkadaşlarıma çok teşekkürlerimi iletirim şimdiden. .

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
laptop a format attım sorun ortadan kalktı , herkese çok teşekkür ederim. .

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
Tüh teşke format atmasaydin bide driveri kaldirip bidaha kursaydin büyük ihtimal o olucakti :) ama neyse sikinti yok

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Tüh teşke format atmasaydin bide driveri kaldirip bidaha kursaydin büyük ihtimal o olucakti :) ama neyse sikinti yok

bunu da bir daha bozulduğunda denerim hocam deneyerek sonuç bulmak süper bir olay format en son careydi ama dayanamadım attım . . bilgiler için teşekkürler :)

Üst Alt