Ekranda sağ üstte çeşitli rakamlar görünmeye başladı, acil yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

muratgn

Üye
    Konu Sahibi
Ekranda sağ üstte çeşitli rakamlar görünmeye başladı, acil yardım!

Resimde görüldüğü gibi sağ üstte çeşitli rakamlar görünüyor menüyü açıp menüde gezinti yaptığım zamanlarda. resimde anlık görüntü var 9,17 görünüyor ama sürekli değişiyor bu sayılar.. nerden çıktığını da anlamadım açıkçası bir anda olmaya başladı. son zamanlarda yüklediğim üç dört program vardı onları kaldırdım, başka kullanmadığım programları da kaldırdım fakat sorun çözülmedi. bunun nedeni ne olabilir? ne yapmak lazım acaba format dışında?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
sanırım internet sayacı gibi bir program yüklemiş olmalısın, o rakamlar internete bağlı olduğunda çıkar...

o programı bulup kaldırmalısın...

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Yüklediğin Program Büyük İhtimal Antivirüs Programıdır . İnternet Sayacı Kurduğun programlara göz at antivirüsü kaldır olmazsa hard format at düzelir ama sana bir zararı olacağını sanmıyorum o sayacın

muratgn

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bi program yok sadece netqin var ama o da uzun süredir yüklü ve ilk kez çıkıyor böyle birşey. Mcafe yüklemiştim ama onu da kaldırdım zaten

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
*#7370# yap soft format at bakalım

muratgn

Üye
    Konu Sahibi
bu sabahtan beri bu rakamlar çıkmamaya başladı şimdi de.. çok enteresan yani, telefon sapıttı heralde..

eceaydin

Üye
caktırma
aksakallı dede telefonundan sana bu haftaki sans topu sayısal loto vs numaralarını veriyor olabilir.
:zuhaha:

- - - Eklendi - - -

9 ve 17 rakamından baska ne vardı.

thecentilmen

thecentilmen

Üye
bu sorun bendede oluşmuştu nedenini hala çözemedim. Format atarak bu sinir bozucu şeyden kurtulabilirsin

muratgn

Üye
    Konu Sahibi
caktırma
aksakallı dede telefonundan sana bu haftaki sans topu sayısal loto vs numaralarını veriyor olabilir.
:zuhaha:

- - - Eklendi - - -

9 ve 17 rakamından baska ne vardı.

:)) dediğin gibi olabilir ama çok fazla sayı çıkıyordu, artık şansımızı kaybettik gelmiyor daha..

- - - Eklendi - - -

bu sorun bendede oluşmuştu nedenini hala çözemedim. Format atarak bu sinir bozucu şeyden kurtulabilirsin

format atmayı planlıyordum ki gerek kalmadı birden düzeldi yani anlamadım bende.. şimdilik bir problem yok..

Üst Alt