Ekran üzerinde Oluşan Tabaka yada Leke?

Sponsorlu Bağlantılar

tanercoskun

tanercoskun

Üye
    Konu Sahibi
Ekran üzerinde Oluşan Tabaka yada Leke?
Lumia 820 kullanıcısıyım. Ekranın bazı bölgelerinde buhar tarzında bir tabaka oluştu. Ekran ışığı kapalı iken çok göze batıyor. Bu kötü görüntüden kurtulmak için bir çok yol denedim sildiğimde gidiyor lakin kısa bir zaman sonra tekrar geri meydana geliyor.

Acaba bu durum başka bir arkadaşta varmı ?
Ve kurtulmak için önerisi olan varmı ?

Öncelikle koruyucu jelatin kullanmıyorum tabiki şuan pişmanım :(

Kuru ekran silici ile denedim.
Led tv sprey ve silici bez ile denedim.
Hafif nemli ıslak mendil ile silip ardından kurulayarak denedim.

Ama 5 dakika geçmeden aynen geri geliyor :(

sekajmer

sekajmer

Üye
Hm keşke jiletin kullansaydın bildiğim kadarıyla lumia 820 nın ekranı çizilmelere dayanıklı değil bende 820 kullanıyorum aldığım yer tavsiye etti ve taktı jiletin iyiki takmış kameranın siyah kısmı var ya ora çizildi benimkini de deli oluyor gördükçe alalı 30 gün olmadıysa değişim iste iyice temizle götür ben bugün değişim isticem

braayn

braayn

Üye
7 aydır kılıfsız ve jelatinsiz kullanıyorum ama ne bir çizik nede bir buhar tarzı bir sorun oldu

tanercoskun

tanercoskun

Üye
    Konu Sahibi
4 Aya yakın oldu acaba servise götürsem bir faydası olur mu ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ekran camlarında fabrikasyon surecinde özel bir solusyon uygulanir. Bu solusyonun ozelligi hem camın kir tutmasini engeller hem de daha yumuşak bir dokunuş hissi verir. Elleriniz aşırı terliyorsa veya cildiniz yagliysa bu solusyon ozelligini kaybeder ve camda leke varmiş gibi durur. Hatta bazi acilardan bakinca belli bile olmaz.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
    Konu Sahibi
Evet bazı açılardan bakıldığında belli olmuyor lakin görüntü çok kötü olduğu için rahatsız ediyor.
Acaba o solusyon dediğiniz madde teknik servislerde bulunur ve uygulanır mı ?

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Bnde jelatin ve arkaya kapı var hiç bir yer çizik değil sadece jelatinin üstü çizik:)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Usta telefonun üstüne titredinmi çok fazla nazar kapıyo ya .s daha beteri bile olur benden demesi .s boş ver çok kafaya takmamaya bak nazar olsun :oke: hem ne demişler telefonun kişiliği çiziklerden ekrandaki izlerden belli olur :naughty: (bunu gitar için derler aslında :aha:)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
tertemiz sil bir şey kalmaz bence

tanercoskun

tanercoskun

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle ne kadar üstüne düştün mü daha kötü oluyor.

Bakalım gittiği yere kadar sonra ekran değişimi isteriz.

darkwaters

Üye
Bende de 820 var kameranın etrafındaki çerçeveyi dert etmeyin kamera camı ve flash camı çizilmediği sürece çerçevesi çizilse ne çizilmese ne sorun etmeyin.
ben de ilk aldığımda 1 ay kadar jelatinle kullandım abim lumia 920 sini çatır çatır jelatinsiz kullanınca ve bendeki jelatin ışığı dağıtıp ekran görüntüsünü bozunca daha fazla dayanamadım söktüm şimdi ekranda her geçen gün çizikler çoğalıyor 5 kadar oldu fakat sadece güneş altında ve ya ekran ışığı kapalıyken lambanın altında inceleyerek bulunabiliyor sanırım ekranı silerken küçük tozların ekrana sürtmesiyle oluşuyor bu kılcal çizikler.
sakınan göze çöp batar keyfile kullanamayacaksanız neden aldınız yahu çatır çatır kullanın 2 yıl sonra servise gönderir bi ekranını değiştirtirsiniz 0 olur telefon dert etmeyin :D

sekajmer

sekajmer

Üye
Doğru söylüyorsun da bu Nokia iyi güzel yapmışta l820 ye ekran çizilmez olsaymış bide purewiew

dakamon

dakamon

Üye
Serviste kullanıcı hatası deyip geri gönderirse görürsün anyayı konyayı :D

tanercoskun

tanercoskun

Üye
    Konu Sahibi
Ekran çok kötü olana kadar kullanıp sonradan parasıyla da olsa değiştirip kullanmaya devam ederim. Çünkü ben bu telefona aşığım ;)

darkwaters

Üye
Serviste kullanıcı hatası deyip geri gönderirse görürsün anyayı konyayı :D

ben ekranın parasını ödeyerek değiştirmekten bahsetmiştim çizik ekrana zaten kullanıcı hatası diyeceklerdir:)

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Bende de aynı sorun var. Telefonum L820

myhoss27

Üye
normalde kullanıcı hatası sayılıyor dediniz peki kasko varsa değişim sağlanır mı ?? bilginiz var mı ??