Ekran Sürücüsü Nasıl Güncellenir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A s ı m

A s ı m

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Sürücüsü Nasıl Güncellenir?
Arkadaşlar ben windows xp kullanıyorum. İnternetten "Angry Birds" oyununu indirdim kendi bilgisayarımda açılmazken diğer bilgisayarlarda açılıyor. Yaptığım araştırmalarda ekran sürücüsünü güncelleyin diyor fakat bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.:hmmm:evet:

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Öncelikle Başlat/Çalıştır kısmına dxdiag yazın ve tamam'a tıklayın. Gelen Ekran da yukarda, Sistem, DirectX dosyaları ve Ekran göreceksiniz. Buradan Ekran bölümüne tıklayın ve Ekran kartınızın adına ve üreticisine bakın. Buraya yazın. Ona göre Driver vereceğim.

• Beğen
Tepkiler: A s ı m
A s ı m

A s ı m

Üye
    Konu Sahibi
Adı: Intel(R) 82915G/GV/910GL Express Chipset Family
Üretici: Intel Corporation

:bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar:

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Bu linkteki Driverları indirin ve çalıştırın. Kurulumu yaptıktan sonra, mutlaka bilgisayarınızı baştan başlatın.

İlk linteki Driver'ı kurduğunuz takdirde, çalışmıyor ise ikinci linkteki Driver'ı indirin ve bunu kurup, bilgisayarınızı baştan başlatın.

• Beğen
A s ı m

A s ı m

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim:oke::evet:

----------Eklendi @ 20:20:36 ---------- Yazıldı @ 19:45:22 ----------

Fakat 1. linkten olmadı 2. linke tıklıyorum inmiyor :vur:vur:vur:vur:ağlarım::ağlarım:

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Şu linklerdeki Driverları deneyin. Mutlaka birisi olması gerekir.

• Beğen
A s ı m

A s ı m

Üye
    Konu Sahibi
Olmuyor olmuyor olmuyor.:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur: çıldıracağım sizde çok yardım ediyorsunuz ama neden olmuyor acaba :allalla::allalla::allalla::allalla:

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Siz en iyisi Ekran kartınızın markasına dxdiag'dan bir daha bakın. Intel olarak gözükebilir ve Onboard'dır. Fakat sürücü ve Driver bakımından Nvidia veya ATI olabilir. Onun için tekrar kontrol edin.

A s ı m

A s ı m

Üye
    Konu Sahibi
Ben dediğiniz gibi en iyisi tekrar bakayım.

A s ı m

A s ı m

Üye
    Konu Sahibi
buyrun bir de şuradan bakın ekranın o dxdiag'ı açtığımda ki durumu.

A s ı m

A s ı m

Üye
    Konu Sahibi
abi bakan yok mu :ağlarım::ağlarım:

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Ekran kartı tak ve kullan, Intel olarak gözüküyor ve Driverlar'da doğrudur. Aşağıdaki linke tıklayın ve "Select an Operating System" bölümünden İşletim Sisteminizi seçerek Ekran kartı Driver'ını indirin. Yanlış İşletim Sistemi seçmeyin, çünkü Driver kurulmaz ve kurulsa bile işlev görmez. Onun için İşletim Sisteminizi seçtiğiniz zaman alt bölümde birden çok Ekran kartı güncellemesi çıkacaktır. Yani birisi Graphics Media Accelerator ( Grafik medya hızlandırıcı ), diğeri ise Graphics Controller ( Grafik kontrol merkezidir. ) "Previously released" olanlar öncelikli çıkan Driver'lardır. "Latest" yani son çıkan Driver'lar ise güncel sürümdür ve bunların hepsini indirerek denemeniz gerekir. Tabiki sadece seçtiğiniz İşletim Sistemi ile uyumlu olanları...

Şuan dxdiag'da, Ekran kartı bölümünde ki sürücü sürümü 6.14.0010.4764'dür. Verdiğim linkteki Driver'ları, İşletim Sisteminizi seçtikten indirdikten ve kurduktan sonra sürücü sürümü 14.​25.​64.​4704'e veya 14.25.50.4764'e yükselecektir.

kalkan3434

Üye
Driver Checker Programını dene kardeşim.

A s ı m

A s ı m

Üye
    Konu Sahibi
İkiniz de çok sağolun dediğiniz yöntemlerle hallettim ama tek sorun her formatta eski driver'ın yüklenmesi :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt