ekran sag tarafada yatsın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxuma

maxuma

Üye
    Konu Sahibi
ekran sag tarafada yatsın
Arkadaslar 701 kullanıyorum.
Ekran sadece sola dogru cevırınce donuyo ya bı yama veya program varmı hem saga hem sola hem asagı donsun..(her yonde ekran donebilsın)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
evet ya bende istiyorum öyle olmasını. Androidi sevmem ama onda bile var. Bi ara s60v5 kullanırken yapmıştım ama hatırlamıyorum wala nasıl yaptığımı.

saynesim

saynesim

Üye
Ben bir kere çin malı n8 kulanmıştım o ekran dört tarafada dönüyordu olsa iyi olurdu

maxuma

maxuma

Üye
    Konu Sahibi
arladaşlar 701 kullanıyorum elran sadece sola cevırınce dönuyoya.acaba bı yama yada program varmı her yöne dönmesını saglayabilecek.

www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/ekran-sag-tarafada-yatsin-649118.html

maxuma

maxuma

Üye
    Konu Sahibi
yokmu ustadlardan bı cevap :(

zorbaa

Üye
tlflardan anladigim kadariyla yazilimsal birsey degil o donanimsal oyle yazilimla cozulecek birsey olsaydi simdiye cokdan yapmislardi :))

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
realplayer2

realplayer2

Üye
kesinlikle katılıyorum çünkü az buçuk yazılımdan anlayan biçok yazılım firması hatta şahıslar şimdiye yapardı kesinlikle yazılımsal değil yada şimdilik mümkün değil(annadan önce nfc diye bişi yoktu anna ile nfc geldi aslında yazılımla gelmedi daha önce gömülü idi belki ilerleyen güncellemelerde gelir mi gelmez mi kimse bilemez)

realplayer2

realplayer2

Üye
ivme ölçer iki yönlü olduğu için bu mümkün değil donanımla ilgili arkadaşlar yazılım yada program bişi yapamaz

hardistortion

Üye
Buğra60

Buğra60

Üye
tlflardan anladigim kadariyla yazilimsal birsey degil o donanimsal oyle yazilimla cozulecek birsey olsaydi simdiye cokdan yapmislardi :))

Bubble Lock kullananlar bilir, onda ekran her yöne dönebiliyodu. Donanımsal bi özellikse eğer demek ki donanım destekliyor diye düşünüyorum.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yazılımla yapılabilir, Nokia Bubbles ta saat her yöne dönüyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...