Ekran parlaklığı değişmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

non-toXic

non-toXic

Üye
    Konu Sahibi
Ekran parlaklığı değişmiyor
c6-01 cep telefonum var.Ayarlar/Telefon/Ekran/ışık sensörü ne giriyorum parlaklığı ayarlıyorum tamam diyorum ama hiç bir değişme olmuyor hala en üst seviye parlaklık da ve şarjımı götürüyor zaten az dayanan şark iyice azaldı yardım ederseniz sevinirim.

serkanet

Üye
ekran parlaklık sensörüne müdahele eden bir yazılım yükledin sanırım telefonu kapat açma tuşuna 8 saniye boyunca basılı tut ışık sensörü ile ilgili yazılımları kaldır düşürüp yeniden yükseltmeyi dene

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
heralde hackli bir versiyonla flash yaptin hack yapanda ekran isigini acik birakmis olucakki C'de bir dosyasi var onu silince duzeliyor ama suan aklima gelmedi bulunca yazarim.isik sensoruyle ilgili olucak.

non-toXic

non-toXic

Üye
    Konu Sahibi
Hack ,flash ile ilgili çok fazla bir bilgim yok ama telefonu aldığımdan beri hiç bir format tarzı bir şey yapmadım.BU 8 saniye boyunca basılı tutmak telefonu fabrika ayarlarına mı döndürecek biraz daha bilgi verir misiniz? Çünkü öyle bir yapmak istemiyorum mecbur kalmadıkça.Ve ışık ayarını widget ile kontrol eden bir program yüklemiştim force control du galiba adı.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bende de aynı sorun vardı, spb shell programında aydınlatmayı en üst seviye yapmıştım sonra bi gün spb shell i kaldırdım ışık en üst seviyede kaldı ne yaptıysam da değiştiremedim mecbur kaldım spb shell i yine yükledim aydınlatmayı otomatik yaptım ve sorun halloldu , sende de buna benzer bi sorun var galiba ...

slant1111

slant1111

Üye
güc tasarrufuna alınca azalmyor mu bi dene

serkanet

Üye
8 saniye basılı tutman telefonun açılışta devreye giren ve kararsızlaşmasını sağlayan programları kapatarak açman demek yani safe mode gibi birşey

non-toXic

non-toXic

Üye
    Konu Sahibi
^^ Güç tasarryfynda hiç bir değişiklik olmuyor parlaklık da ve 8 saniye basılı tuttum telefon açıldı fakat değiştirmek istediğimde parlaklığı hiç bir şey olmuyor.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
sorunun çözümünü soyledim yukarıda, force control programını yükle aydınlatma ayarını düzelt (yada otomatik yap) sonra istersen kaldır programı , yada xplore ile dosya yöneticisine gir force control programının kayıtlı olduğu dosya ve klasörleri silmeyi dene ...

non-toXic

non-toXic

Üye
    Konu Sahibi
Programı tekrar yükledim otomatiğe almaya çalıştım parlaklığı fakat öyle bir şey yoktu bende yedekleyip soft format attım ve sorun düzeldi.Yardımlarınız için teşekkürler.

Üst Alt