"ekran okuyucusu!!" yardımm lütfenn..

Sponsorlu Bağlantılar

B16

B16

Üye
    Konu Sahibi
"ekran okuyucusu!!" yardımm lütfenn..
arkadaslar ben vista starter kullanıyorum ve pc de qezinirken ekran okuyucusu diye bi dosya qördüm ne işe yaradıqını öqrenmek için içine baktım pc de ne yazılırsa o kelimeleri sana okuyormuş fakat bu şey ben pc mi her açtıqımda karşıma çıkıyor.başlanqıç proqramların arasında da qörünmüyor ayrıca sistem 32 nin içinde olduqu için silemiyorum.dosyanın adı narrator xp de war mı bilmiyorum ama ben bu dosyayı nasıl yok edebilirim yardımlarınızı bekliyorum yoksa bilqisayarı her açtıqımda karşıma çıkıp çıldırtacak bu proqram beni şimdiden ilqiniz için teşekkür ederim.konuyu yanlış açtıysam da özür dilerim:(

[/URL]

kapat diyorum alttaki ekran qeliyo

[/URL]

yardımda bişe çıkmıyo
ses ayarı yapıyom yine olmuyo
çıkış diyorum çıkıyo ama yinede bütün bunları yapsamda pc kapatıp açınca karşıma çıkıyo.
napcam ben??
[/URL]

B16

B16

Üye
    Konu Sahibi
kimse bişe sölemicek mi arkadaslar??? :(

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
arkadaşım bunları dene

başlattan denetim masasını aç ordan erişim kolaylığı merkezini aç görünümü en iyi duruma getir i aç orda çeşitli seçeneklerdeki ekran okuyucusunu aç kutusunun işaretini kaldır uygula kapat de.
Denetim Masası\Erişim Kolaylığı\Görünümü En İyi Duruma Getir

kurt bey

kurt bey

Üye
çalıştırdından msconfig e gir ordan kaldır.:oke:

B16

B16

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bunları dene

başlattan denetim masasını aç ordan erişim kolaylığı merkezini aç görünümü en iyi duruma getir i aç orda çeşitli seçeneklerdeki ekran okuyucusunu aç kutusunun işaretini kaldır uygula kapat de.
Denetim Masası\Erişim Kolaylığı\Görünümü En İyi Duruma Getir

kardeş çok saqol ya orda olduqu aklıma qeliyodu ama qörünümü en iyi duruma qetirmek aklıma qelmemişti doqrusu çok saqol:oke:

--------------- Ekleme ---------------

çalıştırdından msconfig e gir ordan kaldır.:oke:

kurtoqlu ilqin için çok saqol kardes ama msconfig de qörünmüyo malesef herşey için teşekkürler..;)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
:) iş yaradıgına sevindim kardeş elimizden geldigince yardıma ve paylaşıma devam

Üst Alt