Ekran koruyucu kullanmak yada kullanmamak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Ekran koruyucu kullanmak yada kullanmamak
Mat ekran koruyucumu çıkartınca telefonun önceki hali çin malı gibi geldi ekran koruyucuyu çıkartınca parlaklık arttı ve daha parlak hoş gözüküyor artık bundan sonra ekran koruyucu kullanırmıyım bilmem ama kullanırsam mat olmayacağı kesin

sizce gerekli mi değil mi ?

MaxipmaN

Üye
mat iğrenç evet bende var mat alma da çok gerekli bişey değil

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
gorning glass ekranlarda bence gerek yok lg optimusta kullanmıyordum birşey olmuyodu mesla

bymlh

Üye
ekrana saldırı yapmazsan bişey olcağını bende sanmıyorum birader
ki olsada değiştirirsin eziyetine girilmez

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
gorilla glass varsa gerek yok. ama benim gibi iphone türü darbe ve çiziğe çok müsait telefon kullanıyorsanız kesin taktırın yoksa başınız çok ağrır. dokunmatik sorun oluyormu derseniz bence hiç sorun olmuyor. ekran koruyucumun üstüne bakınca çizikler var ve diyorumki iyiki taktırmışım yoksa telefonun camı çok kötü olacaktı :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Telefon olan cebinizde anahtar vb. varsa tehlikeli bir durum olabilir :) Ama diğer yönlerde sorun olmaz galiba :good:

aleranol

aleranol

Üye
gorilla glass varsa birşey olmaz ancak yinede anahtarla beraber koymayın goril moril dinlemiyo :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
gorilla glass varsa birşey olmaz ancak yinede anahtarla beraber koymayın goril moril dinlemiyo :)

arkadaşım bu 603 goril mi bi türlü anlamadım yahu :ehe 5 aydır jelatinsiz kullanıyorum. Cebimde anahtar para vs ile çok boğuştu betona yüz üstü düştü hala sağlam. Sadece ufak çizikler var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt