isiyinler
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aynı sorun bende de var ama çözümünü bir türlü bulamadım, ben de yeni güncellemeyi bekliyorum inşallah düzelir yoksa servise vericem 920 yi.
Son Nokia alışım zaten hiç bir zaman arzasız modeli olmadıki o kadar para verdim boşa gitti teknik servisine gidiyim dedim krokisine baktım adamlar öyle bir yer yok dediler daha servisi var mı bilmiyorum bile
Son Nokia alışım zaten hiç bir zaman arzasız modeli olmadıki o kadar para verdim boşa gitti teknik servisine gidiyim dedim krokisine baktım adamlar öyle bir yer yok dediler daha servisi var mı bilmiyorum bile
Çok övdüğün , savunduğun nokia yi yerin dibine sokmak son nokia alışım demek hiç bir zaman arızasız modeli olmadıki demek sana yakışmıyor
ovdugum gibi yerin dibine sokarımda bu olay kim neyi güzel kim neyi yanlış yapıyorsa ona göre yapılıcak birşey , bu cihazı almak için nelerden vazgeçtim çok önemliydi o kadar savunduğum bir firma evet Nokia severim ancak servislerine önem vermesi gerekiyor kvk yla biraz daha ilglenmesi gerekiyor ekranla kasa arasında bariz açıklık var adam belki yazılımsaldır bakmam lazım dediyani şimdi benim ekran açıklığım yazılımdan kaynaklıymış şimdi ne diyim ovuyim mi normalde cihaz 3 günlük değişim hakkım zaten var mantıklı ılarakfa değişmesi lazım çünkü bütün sorunlar mevcut cihaz resetden gıcırdamaya kadar bakalım vericem yarınn inşallah kısa surede onaylanırsa , sinirliyim arkadaş napıyım cihaza birşey kuramıyorum kurcalayamıyorum kendime göre birşeyler yapamıyorum çunku servise verme durumu ortaya çıktı . Kızıma doyamadım bile ya içim gidiyor Gökhan kardeş içimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?