!!!!!!! Ekran KİLİDİ Yardımm Acill !!!

Sponsorlu Bağlantılar

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
buradaki yardim eden etmeyen herkese cok tesekkur ediyorum su anda telefondan yaziyorum ve ics tarayicisi da cok hizli ve guzel :) kilit ayni bir farki yok sorun devam ediyor ama boyle ise bir daha girismem bugun sadece tecrube oldu benim icin :D

Türe

Türe

Üye
boşver kardo fırlat gitsin kabloyu :kop2:

codblackops2

codblackops2

Üye
senin adına çok sevindim Fatih :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
sagolasin omer im canimsin sen :) simdi babam geldi kapi acildi caktirmak istemiyorum :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
kardom o da ayri bir vaka yahu :kop2: bu arada alinti yapamiyorum madness kuzum sana ayrica tesekkur ediyorum artik bu gunu de atlattim sukur bu kilit icin de go launcher mi yuklesem acaba bu yazilim isleri cok gerekmedikce yapmayacagim :D

Türe

Türe

Üye
kardom o da ayri bir vaka yahu :kop2: bu arada alinti yapamiyorum madness kuzum sana ayrica tesekkur ediyorum artik bu gunu de atlattim sukur bu kilit icin de go launcher mi yuklesem acaba bu yazilim isleri cok gerekmedikce yapmayacagim :D

kardo durr go locker dan jelly bean kildini yüklee :aha:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
var mi oyle bir sey kardo eger var ise bugun icin vay halime :D

doctorrr

doctorrr

Üye
oldu yani hah :D hadi kardişim hayırlı olsuuun :op:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
]sagolasin yunusum sen dua ettin sanirim oldu :tebessüm: kardo pc ye geciyim o dedigin ekran kilidini yukleyek nasil oluyor hele bir anlat kardom :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
kardom sadece kilit mi ekleniyor :)

doctorrr

doctorrr

Üye

İbret her zaman içimizde kardeşim : ? :gul:

- - - Eklendi - - -

telefondan google markete gir go locker jelly bean yaz :)
beni görerekten girmeyeydi bu işlere iyiydi..benim halimi biliyorsun dimi fatih az kalsın romu yakıyodum panpa :gul:

Takipçi Satın Al

Üst Alt