doctorrr
Üye
uygulama ekleniyor oradan aktifleştiriyorsun kardo
- - - Eklendi - - -
niye sen kundakçı mısın gardaş ?
beni görerekten girmeyeydi bu işlere iyiydi..benim halimi biliyorsun dimi fatih az kalsın romu yakıyodum panpa
Yeni konu açmak istemediğimden buraya yazıyorum
Arkadaşlar ben gb den direk 4.0.4 e geçtim aynı ekran kilidi sorunu bendede var hic bir şekilde ekran kilitlenmiyo ve birde power tuşuna basıli tutunca kapat veri agi modu uçak modu filan çıkmıyor direk telefonu kapatıyor telefonum G modeli değildir düz i9100
ses açma ve güç tuşuna boot ekranı çıkana kadar bas sonra wipe data wipe cache yaop
maalesefki dediğiniz yöntem olmuyor
evet anlaşılan gb ye geri döneceğim 3 tane farklı ics denedim 2 si custom 1i stock 3unde de aynı sorun
ics de çok güzel s3 romları var misal salman rom v4 var
muhtemelen onlarda aynı sorunu verir.. peki birşey sorayım ben telefonu sadece internete girmek icin kullanıyorum oyun uygulama pek ugrasmam tavsiye edebileceğin sarjı iyi giden bi rom ve kernel varmı turkbey romunu kullanıyorum GB için olanı 1 gün götürüyo daha iyisi varmıdır?
S2 de 1 günden fazla götüren görmedim günlük kullanımdaroot yaparsan siyah kernelde batarya modu var
- - - Eklendi - - -
kardeş turkbey rom nasıl görsellik olarak ?
Siyah kernelde batarya modu nedir nasıl yapılır bilmiyorum anlatırsan sevinirim.
Turkbeyrom GB için en son sürümünü kullanıyorum görsellik pek oyle değişik bişey yok uygulama simgeleri değişik o kadar rom neak kernelle geliyor voltage controldan baktım neak kernelde misal 200mhz 875mv volt vermiş siyah kernel 200mhz de 975mv olarak ayarlı yani bana göre neak kernel daha da iyi gibi az voltaj almasından dolayı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızTurkbey rom v37 GB için en son sürümü buyur kardeşim
sağol kardeşimama bu 2.3.5 için mi 2.3.6 mı ?
Siyah kernelde batarya modu nedir nasıl yapılır bilmiyorum anlatırsan sevinirim.
Turkbeyrom GB için en son sürümünü kullanıyorum görsellik pek oyle değişik bişey yok uygulama simgeleri değişik o kadar rom neak kernelle geliyor voltage controldan baktım neak kernelde misal 200mhz 875mv volt vermiş siyah kernel 200mhz de 975mv olarak ayarlı yani bana göre neak kernel daha da iyi gibi az voltaj almasından dolayı
2.3.6 için gayet stabil ve sorunsuz birde ilgini çekermi bilmem jkay modu da var
o ne oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?