Ekran kartım gözükmüyor yardım !! Acill

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkansavci26

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartım gözükmüyor yardım !! Acill
Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum abileRim ama çok acil bana bi yardımınınz lazım bakın bağdaştırıcılara girince ekran kartım gözükmüyor boş yazıyor veya yok yazıyor ''nvidia dRivers'' adlı bişiyi ekle kaldırdan sildim yanlışlıkla ve oyunlarım bile açılmıyor hata veriyor nvidia güncelleştirmelerini indirdim fakat yüklenmiyor ''Bu grafik sürücüsü , uyumlu grafik donanımını bulamadı'' dior yüklemiyor . ''Device docTor indirdim oda bulamadı ve internet sayfasını aşağı doğru çekerken dalga dalga oluyor. LütFEN ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM:bilmm:ah

yarenler066

yarenler066

Üye
nvidia nın sitesinden ekran kartının driverinı indir kur aynı sorun banada olmuştu

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
hwm blackbox 2.0 veya speccy programından birini indir.Ekran kartınının modelini bul.Bulduktan sonra googleye yaz arastır cıkar mutlaka:D

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Eğer masaüstü sistem kullanıyorsan , kasayı aç , ekran kartını söküp tekrar tak.Sonra sürücüsünü yüklemeyi dene.

Furkansavci26

Üye
    Konu Sahibi
SaoLun arkadaşlar sorunumu düzelltim Çok sagolun Hepinize teşekkürler , bide dün yanlışlıkla realtek driverini sildim :D binevi internet bağlantılarını sildim :D internete girmiodu Alla h tan eski sürümü seç die bi seçenek buldum ::D neyse hepiniz sağolun bu site olmasa kim bilir ne olurdu:oke:

klds

Üye
nasıl yaptın

helpme23

Üye
kardeşş nasıl düzelttin sorunu anlatırmısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt