Uruloki
Üye
ekran kartı sorunu
Merhaba.Benim Palit HD4850 Sonic ekran kartım var oyunlarda sorun oluyor.Sorun şu bir oyuna girdiğim zaman 5 dk. sonra ekrana yeşil çizgililer geliyor.Ama the lord of rings:conquest oyunu açtığım zaman yine 5dk. sonra ekran kararıp kendini açıp kapatıyor ama oun çalışmaya devam ediyor.Sonra ekran yerine geliyor ve oyuna devam ediyorum, hiç sorun olmuyor.Oyundan çıkıp başka oyuna giriyorum ekran kararıp ekran kapanıp açılıyor, sonra yine oyuna devam ediyor.bundan dolayı güç kaynağını değiştirdim fakat olmadı.Çözünürlüğüm en son 1440*900 olduğu için ona getiriyorum.Bazen de şu hatayı veriyor "atid2vag.dll".ve kafayı yiyecem.bu sorunu çözün ekran kartını yenia aldım(hava atmak için)Şu anda normal masaüstündeykende aynı sorunu veriyor.çok ama çok sinirliyim oyun oynuyamıyorum Sistemim şöyle:
Asus anakart P5QL-CM
İntel E8400 3.0GHZ
3GB Ram
OCZ 700 watt güç ! kaynağı
Sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
aynı karttan bende kullanıyorum fakat sorun yok ama benim kuzende böyle bir sorun var nasıl çözülebilir bu sorun linkteki vidoeları izlerseniz sorun anlarsınız inş
Asus anakart P5QL-CM
İntel E8400 3.0GHZ
3GB Ram
OCZ 700 watt güç ! kaynağı
Sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
aynı karttan bende kullanıyorum fakat sorun yok ama benim kuzende böyle bir sorun var nasıl çözülebilir bu sorun linkteki vidoeları izlerseniz sorun anlarsınız inş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız