Yardım Ekran kartı güncelleme sonrası hata

Sponsorlu Bağlantılar

m_uzun6

m_uzun6

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartı güncelleme sonrası hata
Merhaba arkadaslar Hp pavilion dv6 et3130 notebook kullanıyorum. Amd Radeon Hd 5000 ekran kartı var son ekran kartını güncellemeden önce crysis3 battlefield 3 gibi oyunları rahatca oynuyorum fakat güncellemeden sonra battlefield3 ü açarken donmalar oluyor ve kapanıyor crysis3 de ise "dx11 uyumlu ekran kartı değil" hatası alıyorum. Nasıl bir çözüm uygulayabilirim son durumu ekte verdim.

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Ekran kartı güncellemesini geri al :oke: Nasıl yapacağını söyleyeyim >
Denetim masası>aygıt yöneticisi>oradan ekran kartı sürücünü bul sağ tıkla özellikler de >sonra sekmelerden bir tanesinde önceki sürücüye dön gibi bi şey yazacak ona tıkla.

m_uzun6

m_uzun6

Üye
    Konu Sahibi
hocam o kısım inaktif durumda.

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
O zaman sürücü yüklenirken geri dönme seçeneği oluşturulmamış demektir. Peki o zman kaldıra bas ve ardından sürücüyü tekrar yükle :oke:

MaxipmaN

Üye
sistemi geri yükle

m_uzun6

m_uzun6

Üye
    Konu Sahibi
kaldırdım crysis3e girdim oyunu açtı fakat baya kasıyodu sonra son sürümü yükledim sonra dx11 hatası verdi. sanırım eski driver a dönmem lazım nasıl yapabilirim?

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Şu andaki sürüm kaç gözüküyor, sürücü ayrıntılarında :hmmm

Superfan

Superfan

Üye
Sen en driver'ı ve geri kalan her şeyini kaldır. Bak şu konu işini görür.

Daha sonra bilgisayar tekrar açılır. Ekran çözünürlüğü farklı olacak, o yüzden sakin ol. Şimdi eskiden kullandığın driver'ı ve catalyst suite(ikisi bir paket) indir ve kur.Bilgisayar tekrar baştan açılacak.O zaman işlem biter.

Catalyst den de uygun ayarları yaparsan bir sorun yaşamazsın.

m_uzun6

m_uzun6

Üye
    Konu Sahibi
aynısını yapmıstım 2 gün önce,sorun düzeldi teşekkürler

Üst Alt