Uhops Üye Batu.007' Alıntı: grafiği seciyorum ikinci boslulukta yukleniyor cıkıyor yuklenmıyor Genişletmek için tıkla ... Bi daha dene Sayfa yenile farklı tarayıcı kullan çerezleri sil. Batu.007' Alıntı: he tamam kardeşim onu yanlıs dedim onumu secıyım yanı Genişletmek için tıkla ... 3.nesil ise onu seçeceksin. Masaüstümü laptop mu? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu linke tıkla 2 resimin olduğu yere geç
Batu.007' Alıntı: grafiği seciyorum ikinci boslulukta yukleniyor cıkıyor yuklenmıyor Genişletmek için tıkla ... Bi daha dene Sayfa yenile farklı tarayıcı kullan çerezleri sil. Batu.007' Alıntı: he tamam kardeşim onu yanlıs dedim onumu secıyım yanı Genişletmek için tıkla ... 3.nesil ise onu seçeceksin. Masaüstümü laptop mu? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu linke tıkla 2 resimin olduğu yere geç
Batu.007 Üye Konu Sahibi @Anti-Okul benim pc windows ultimate 32 bit ama orda yokvarmısta sayfa yuklenmıyor dıyor secınce
Skymich Üye nasıl yok yav. NVidia, ati ve amd bütün sistemlere var. Ben AMD kullanıyorum o çok rahat keşke baştan onu kullansaydın
nasıl yok yav. NVidia, ati ve amd bütün sistemlere var. Ben AMD kullanıyorum o çok rahat keşke baştan onu kullansaydın
Batu.007 Üye Konu Sahibi 32 ultımate windows yedı 2 gb ram nvida 7bin serisi atarsan cok sevınırım bende okuldayım eve gıdınce yapıcam mecbur ama bugun nobeycıyım oh kebap
32 ultımate windows yedı 2 gb ram nvida 7bin serisi atarsan cok sevınırım bende okuldayım eve gıdınce yapıcam mecbur ama bugun nobeycıyım oh kebap
Uhops Üye Batu.007' Alıntı: 32 ultımate windows yedı 2 gb ram nvida 7bin serisi atarsan cok sevınırım bende okuldayım eve gıdınce yapıcam mecbur ama bugun nobeycıyım oh kebap Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu hd4000Diğer Nvidia içinse bu linke tıkla Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Auto-Detect Your GPU ya tıklarsan otomatik bulucuyu indirirsin.
Batu.007' Alıntı: 32 ultımate windows yedı 2 gb ram nvida 7bin serisi atarsan cok sevınırım bende okuldayım eve gıdınce yapıcam mecbur ama bugun nobeycıyım oh kebap Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu hd4000Diğer Nvidia içinse bu linke tıkla Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Auto-Detect Your GPU ya tıklarsan otomatik bulucuyu indirirsin.
Batu.007 Üye Konu Sahibi deniyotum kardeşim olunca soylerım olsada olmasda hersey ıcın saol @Anti-Okul@Anti-Okul kardesım suan yuklenıyor bastakı hatayı vermedı her sey ıcın saol bu arada basarıyla kurldu kardesım cok tesuukr edrım
deniyotum kardeşim olunca soylerım olsada olmasda hersey ıcın saol @Anti-Okul@Anti-Okul kardesım suan yuklenıyor bastakı hatayı vermedı her sey ıcın saol bu arada basarıyla kurldu kardesım cok tesuukr edrım
Uhops Üye Batu.007' Alıntı: deniyotum kardeşim olunca soylerım olsada olmasda hersey ıcın saol @Anti-Okul@Anti-Okul kardesım suan yuklenıyor bastakı hatayı vermedı her sey ıcın saol bu arada basarıyla kurldu kardesım cok tesuukr edrım Genişletmek için tıkla ... İkiside kuruldumu?
Batu.007' Alıntı: deniyotum kardeşim olunca soylerım olsada olmasda hersey ıcın saol @Anti-Okul@Anti-Okul kardesım suan yuklenıyor bastakı hatayı vermedı her sey ıcın saol bu arada basarıyla kurldu kardesım cok tesuukr edrım Genişletmek için tıkla ... İkiside kuruldumu?
Batu.007 Üye Konu Sahibi Ikısıde derken kardesım sadece ekran kartı baska yapılıcak bır sey varmı guncellestırme yanı
Uhops Üye Batu.007' Alıntı: Ikısıde derken kardesım sadece ekran kartı baska yapılıcak bır sey varmı guncellestırme yanı Genişletmek için tıkla ... Bi hd4000 bide Nvidia 7xxx yokmuydu
Batu.007' Alıntı: Ikısıde derken kardesım sadece ekran kartı baska yapılıcak bır sey varmı guncellestırme yanı Genişletmek için tıkla ... Bi hd4000 bide Nvidia 7xxx yokmuydu
achambo Üye Batu.007' Alıntı: İndirdim beyler saolun halletım her sey ıcın tesekkur ederım Genişletmek için tıkla ... inteli güncelleyince oldu dimi
Batu.007' Alıntı: İndirdim beyler saolun halletım her sey ıcın tesekkur ederım Genişletmek için tıkla ... inteli güncelleyince oldu dimi