Ekran kartı değişirmi notebook

Konu Sahibi
Ekran kartı değişirmi notebook
Beyler casper nirvana notebookum var yeni aldım i5 16gb ram 2 gb gt630 750gb ekrankartını değiştirmek istersem yada işlemcimi değiştirme inkanım varmı ?

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Beyler casper nirvana notebookum var yeni aldım i5 16gb ram 2 gb gt630 750gb ekrankartını değiştirmek istersem yada işlemcimi değiştirme inkanım varmı ?

Islemcin degisir (bios'u destekledigi surece)
Ekran kartin degismez. Islemcini degistirmene gerek yok, SSD tak 750gb lik HDD'ni DVD-ROM yuvalarina takilan aparattan alarak DVD-ROM yerine yerlestir.
Tabiki DVD-ROM ile isin yoksa

MrExpert

Üye
Ekran kartını eğer destekliyorsa değişimi değişir neden diye sorarsan bazı notebooklarda anakarta lehimli yani gömülü oluyor ekrankartı ama bazılarında çıkarılıp başka takılabiliniyor...

bor31

Üye
MXM 2 türü ekran kartları değişebiliyor ilk önce ekran kartının türünü bul MXM 2 ise mutlaka değişir fakat ben değiştirmeyi düşünüyodum bir ara bayağı maliyetli olduğu için vazgeçtim yeni laptop parasına yakın bir meblağ çıktı.

Uhops

Üye
ekran kartının türünü nasıl bulacagız

bor31

Üye
gt630 mxm 2 türünde deildir yani anakart ile birleşik ve farklı ekran kartı takılmaz

Uhops

Üye
Gt635 m degsıırmı

bor31

Üye
sadece gtx serisi değişiyor diye biliyorum çünkü laptop üreticileri kasayı küçültmek amacıyla anakarta gömülü üretiyolar yani ekran kartını değiştirmek için anakartı değiştirmelisin ama buda yenibir laptop parası kadar.Ekran kartı değişimi oyun bilgisayarlarında oluyo monster,alienware gibi

Uhops

Üye
Tamam

- - - Eklendi - - -

Tamam sağolasın.