ekran kartı bilgisi ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartı bilgisi ???
GPU-z programınını kullanarak en saglıklı ekran kartı bılgısını almak ıstedım ama her versıyonda farklı bılgı verıyor.. 256 mı bu ekranda gorunen ekran kartının boyutu ?

futbol123

futbol123

Üye
laptopmu kullanıyorsunuz?

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
evet

lolaman

lolaman

Üye
Başlat menüsü çalıştır dxdiag yaz orda üstte ekran yazacak tıkla ona.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
dxdiag dan paylasımlı bılgı alınıyor wısta ıcın ayrı xp ıcın ayrı bellek ayrılmıs gpu z programı tam gosterıyor dıye bılıyordm ama bırınde 700mb dıgerınde 256m yazıyor sanırım 256 mb :S ekran kartı

futbol123

futbol123

Üye
dxdiag dan paylasımlı bılgı alınıyor wısta ıcın ayrı xp ıcın ayrı bellek ayrılmıs gpu z programı tam gosterıyor dıye bılıyordm ama bırınde 700mb dıgerınde 256m yazıyor sanırım 256 mb :S ekran kartı
700mb olamaz maksimum 512mb oluyor o ekran kartı.256mb tır 700mb olsada bir şey farketmez paylaşımlı bir ekran kartından performans beklemeyin..

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
yanı paylasımlı zatende 512 mı dıye bakcakdım degılmıs 256 ymıs 256 paylasılsa 30gb ekran kartıda olsa :) paylasımlı hıc bır ıse yaramaz ama nealakaysa neden paylasımlı ekran kartı varkı yanı temel 256 paylasımlı olunca hıc bır ıse yaramıor amac ne ?

futbol123

futbol123

Üye
yanı paylasımlı zatende 512 mı dıye bakcakdım degılmıs 256 ymıs 256 paylasılsa 30gb ekran kartıda olsa :) paylasımlı hıc bır ıse yaramaz ama nealakaysa neden paylasımlı ekran kartı varkı yanı temel 256 paylasımlı olunca hıc bır ıse yaramıor amac ne ?
oyun oynamayanlar için yeterli bir ekran kartı :) oyun oynayanlar için 128bit ve üzeri ekran kartları var :)

cyber

cyber

Üye
384 bit ekran kartı var

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
256 bıt en yuksegı degılmı o nerden cıkdı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt