Placebo- Üye SeniGördüm' Alıntı: Dert etme.bunlar doğuştan öğrenilmiyor. bu arada yenisin galiba paketim bitti forumdan 4gün uzak kaldım.hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum. Pc sektöründe pe kbilgim yok. Cep telefonunda zehir gibiyimdir.
SeniGördüm' Alıntı: Dert etme.bunlar doğuştan öğrenilmiyor. bu arada yenisin galiba paketim bitti forumdan 4gün uzak kaldım.hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum. Pc sektöründe pe kbilgim yok. Cep telefonunda zehir gibiyimdir.
Placebo- Üye nsekiz' Alıntı: ezgi ekran kartlarında 2.sayı önemlidir ne kadar yüksekse o kadar iyidir. Genişletmek için tıkla ... Bunu biliyorumda. Bazıları için geçerli değil bu.
nsekiz' Alıntı: ezgi ekran kartlarında 2.sayı önemlidir ne kadar yüksekse o kadar iyidir. Genişletmek için tıkla ... Bunu biliyorumda. Bazıları için geçerli değil bu.
ANIL Admin EzgiS' Alıntı: Bunu biliyorumda. Bazıları için geçerli değil bu. Genişletmek için tıkla ... evet haklısın değişebiliyor
EzgiS' Alıntı: Bunu biliyorumda. Bazıları için geçerli değil bu. Genişletmek için tıkla ... evet haklısın değişebiliyor