Ekran dalgalanması xperia z

Sponsorlu Bağlantılar

kaan200520

Üye
    Konu Sahibi
Ekran dalgalanması xperia z
Telefonumun ekranında surekli olmayan bi dalgalanma var. Mesala 1 saat once gayet normalken 1 saat sonra ekranda acık renklerde hafıften dalgalarma var telefon parlaklıgı yapınca dalgalanma daha belırgın bellı oluyor tekraldan 30 dakka sonra baktıgında hıcbı sorun yok.Servise gonderdıgımde bole bı sorunu anlıyacaklarını sanmıyorum. sordugum bı telefoncuda bende sanmıyorum sorun yok diye gerı doner dedi. napabılırım bı onerısı bılgısı olan varmı

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Sorun yok diye dönmez arkadaşım belli başlı testler yapılıyor yoksa adam eline alıp dalgalanma olmasını beklemeyecek. Belli başlı testler var onları yaparlar orada sorun çıktığında gerekli parçayı onarır veya değişimini yaparlar. Garantisi varsa hiç düşünmeden garantiye ver. Telefoncuya verme garanti daha sonradan kabul etmeyebilir.

Invoke

Invoke

Üye
Evet, telefoncuya verme. Garantiye gönder.
Dalgalanmadan kastının ne olduğunu da anlayamadım?

kaan200520

Üye
    Konu Sahibi
Daha onceden bu sekil bi sorundan gondermistim yazılım guncellendi gonderıldı :) deyısen bişey olmamıstı dalgalanma ve hafif titreme var ekranda

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
Kardeşim bende Sola kullanıyorum kastettiğin şey tarayıcıdayken böyle alttan ışık yanıp sönmesi gibi bişey mi acaba ? O bendede oluyor ama çok rahatsız edici bişey değil bence...

doqukans2

doqukans2

Üye
ben xperia u da aynı sorunu resmen kendim yarattım arkadaşım aynen şöyle yaptım ayarlar>geliştirici şeç.>ekran güncellemelerini göstere tıkladım ekranı sürekli aşşa yukarı kaydırdım 1 dk kadar ekran pixrel renkleri bozuldu ekran kıpkırmızı oldu kapat aç düzelmedi en son telefonu bataryayı çıkarttım fazla sıcak olamyan bir ortamda beklettim 1-2 saat kadar ekran dalgalanmaya başlamıştı sonradan düzeldi ama pixellerdeki kırmızılık hala var hafiften. göndercektim garantiye ama telefon açıldıya girmesin diye göndermedim dalgalanma manyetik ortamlarda hala oluyor örneğin televizyonun üstüne koyunca hafiften hala var düzeltemedim bence senin sorunun telefonun manyetik bir mekanizmasından olabilir ama diğer XZ lerde niye yok ? bence sen bi yolla garantiye ama bence manyetik ortam yüzünden

Üst Alt