ekran açılıp kapanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZDPOLXX

ZDPOLXX

Üye
    Konu Sahibi
ekran açılıp kapanıyor
arkadaşlar geçen ay bir samsung wave 2 cep telefonu satın aldım. Telefonumdan genel anlamda memnunum ancak bir sorum olacak. Telefon bekleme konumunda ve tuşları kilitli iken bazen ekran kendi kendine ışığını açıp kapatıyor (3-5 sn. kadar) bunun sebebi ne olabilir acaba yazılımsal bir sorun mudur? cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

SWTR

SWTR

Üye
sebebi aslında telefonun o an işlem yapması. mesela bendede oluyor bazen o şebeke çekmiyoken birden şebeke gelince ışık yanıp söner yada tam tersi şebeke çekmediği zaman ışık yanıp söner.

akdenizx

akdenizx

Üye
Aynen bende de oluyor.. Ama bir sorun olduğunu sanmıyorum :oke:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
o iyi arada benim kilidi açtığı mesajlara girdiği falan oluyor :D

ares_53

ares_53

Üye
banada oluyor o.. hatta bikaç ay önce bende konu açmıştım nedir bu durum arkadaşlar diye kimse bişey yazmamıştı :D

silver021

silver021

Üye

evet bazen gece bi kalkıyorum telefon ortadan kayıp. karanlık geceyi aydınlatır gibi ışıkları yanıp yanıp sönüo ve tekrar bana geliyor. gırtlağıma dayanıyor yastığı suratıma basıyor. tam korku filmi gibi :P söylim bu telefon normal değil. :naughty:

• Beğen
Tepkiler: ares_53
silver021

silver021

Üye

evet bazen gece bi kalkıyorum telefon ortadan kayıp. karanlık geceyi aydınlatır gibi ışıkları yanıp yanıp sönüo ve tekrar bana geliyor. gırtlağıma dayanıyor yastığı suratıma basıyor. tam korku filmi gibi :P söylim bu telefon normal değil. :naughty:

uribaju

uribaju

Üye
arkadaşlar siz bi psikologa gidin :ehe

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
ama bakın benim yazdıklarım şaka değil gerçek hatta dün gece olan olayı anlatayım

akvaryuma uğraşıyorum telefonun yanında motoru var çalışır vaziyette pompası

biranda mesajlara oradan biryerelere girmeye başladı sonra çıktı tuşları kilitledi şaştım kaldım :D

ares_53

ares_53

Üye
ama bakın benim yazdıklarım şaka değil gerçek hatta dün gece olan olayı anlatayım

akvaryuma uğraşıyorum telefonun yanında motoru var çalışır vaziyette pompası

biranda mesajlara oradan biryerelere girmeye başladı sonra çıktı tuşları kilitledi şaştım kaldım :D

bizimki okadar gelişemedi henüz abisi senin tel aşmış kendini kafasına göre takılıyo :ehe

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
evet fw upgrad sonrası oldu arada konuşuyoz kerata ile armut koltuk yaptım ona :D

nightmaree65

nightmaree65

Üye
arkadaşlar, gpsi kullanamadığınız zaman ayarlardan konum servislerini kapatın:)büyük ihtimalle ordan kaynaklanıyo sorununuz.

doğanbey

Üye
benim wave 8530 alalı bir ay oldu ama aldığım günden beri günde bir yada iki defa reset atıyor bi çözümü varmı yoksa servisemi yollamalıyım :hmmm

carfeng

carfeng

Üye
benim wave 8530 alalı bir ay oldu ama aldığım günden beri günde bir yada iki defa reset atıyor bi çözümü varmı yoksa servisemi yollamalıyım :hmmm

Aynısı banada oluyor yani günde 1-2 değilde 2-3 günde bir oluyor,büyük ihtimalle bataryadan kaynaklanıyodur.Bide benim telefon konuşma geçmişini siliyo sürekli bazı mesajlarıda siliyo kendi kendine çok acaip:hmmm

sinan_apache

Üye
vurus bulasmis olabilme ihtimali yuksek ondan yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt