Yardım Ekran %60 Şarj Kullanımı LG G3

Sponsorlu Bağlantılar

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
Ekran %60 Şarj Kullanımı LG G3
Merhaba arkadaşlar. herhangi bir g3 videosunda veya ss'sinde benimkisinden daha az % var. ama ben Ekran parlaklığını %50'de kullanmama rağmen %60 gibi bir şarj yeme oranı var bunu nasıl düzeltirim ?

Sarangni

Sarangni

Üye
Aşırı derece de fazla bir oran. Ne yapıyor ki cihaz o kadar ekran kullanıyor. 6 saat ekran süresi var şu an cihazım da. Ekran % 30 civarında kullanmış. Sizin cihaz da farkı ve enteresan bir durum var. Bu sürekli mi böyle yoksa bugüne özel bir durum mu? Cihazı uzun süredir fabrika ayarlarınıa sıfırlama yapmadıysanız yapmanızı öneririm.

G3 kullananların yorumlarının daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
Aşırı derece de fazla bir oran. Ne yapıyor ki cihaz o kadar ekran kullanıyor. 6 saat ekran süresi var şu an cihazım da. Ekran % 30 civarında kullanmış. Sizin cihaz da farkı ve enteresan bir durum var. Bu sürekli mi böyle yoksa bugüne özel bir durum mu? Cihazı uzun süredir fabrika ayarlarınıa sıfırlama yapmadıysanız yapmanızı öneririm.

G3 kullananların yorumlarının daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.
Her zaman böyle en az %50 görmüşümdür. şimdilik hala bekliyorum marsmallow güncellemesinde düzeltirler diye. şarj 2 - 3 saat zor dayanıyor sürekli kullanımda

Sarangni

Sarangni

Üye
Her zaman böyle en az %50 görmüşümdür. şimdilik hala bekliyorum marsmallow güncellemesinde düzeltirler diye. şarj 2 - 3 saat zor dayanıyor sürekli kullanımda

%86 şarjınız ve 1 saat 3 dakikalık bir ekran süresi bu şarj oranına göre iyi esasında. Uzun süredir android kullanan birisi olarak hiç bu kadar abartılı bir ekranın şarj kullanım oranını görmedim açıkçası. Diğer G3 kullanan arkadaşlar da durum nasıl acaba?

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
bence %86 sarj ve 1 saat ekran suresi cok iyi tabi %60 kullanmasi garipte benim sarjim %50 ye gelince 1.30-2 saat arasi ekran suresi veriyo tabi hep mobil veriyi kullaniyorum swarm filan bunlarda etkiliyo.

MaxipmaN

Üye
%86 ile 1saat 3 dakika iyiymiş 2k ekran için, note2yi aldığım zamanlarda %90 ile yakalıyordum böyle değerleri

Üst Alt