Ekmek Kırıntısı(acıma Duygusu Olanlara)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spook

spook

Üye
    Konu Sahibi
Ekmek Kırıntısı(acıma Duygusu Olanlara)

DefectoR

Çocukluk böyle bişi işte, eğer yaşımız ilerledikçe o günkü gibi masum düşünebilsek dünyada daimi bi barış olurdu, aç insan da olmazdı...

depresif

Üye
<div class='quotetop'>(DefectoR &#064; Dec 29 2005, 06&#58;02 PM) [post=240423]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Çocukluk böyle bişi işte, eğer yaşımız ilerledikçe o günkü gibi masum düşünebilsek dünyada daimi bi barış olurdu, aç insan da olmazdı...
[/b][/quote]

Ya defector kardeşim ne güzel dedin.Keşke duygular hep çocukluktaki gibi saf ve temiz olsaydı

yitik savaşçı

Üye
Her fırsatta yardım etmeliyiz; hatta yardım için fırsat beklememeli, bu fırsatları kendimiz yaratmalıyız. Ama yardım da bir yere kadar. Artık devlet büyüklerinin biraraya gelip kalıcı çözümler üretmesi gerek. O insanlar da kendi ayakları üstünde durabilmeli. Bunu da en iyi, gelişmiş ülkeler organize edebilir...

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
werilmişti bu daha önce hatta yaptıgım yorumu bile hatırlıorum

nese paylaştıgın icin tesekkurler dostum

tofy

Üye
çok güzel bir hadiseee bu kıyamam yaa küçücük çocuğun düşüncesine bakın büyük olarak bir sürü insan bile bunu düşünemiyorrrr

jöly

Üye
<div class='quotetop'>(tofy &#064; Dec 29 2005, 07&#58;24 PM) [post=240522]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
çok güzel bir hadiseee bu kıyamam yaa küçücük çocuğun düşüncesine bakın büyük olarak bir sürü insan bile bunu düşünemiyorrrr
[/b][/quote]
sana katılıyorum tofycim bazen çocuklar büyüklerden daha duyarlı oluyoooo

Vassili

Üye
ne var bunda bende 10 yaşındayım

spook

spook

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(C£ZA &#064; Dec 29 2005, 08&#58;00 PM) [post=240570]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]

ceza senin ne demeye calıştıgını hiç anlamadım???

Quattro

Quattro

Üye
Al bendede o kadar..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
10 yaşındaya onu belirtmiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt