Master_sezer
Üye
-
Konu Sahibi
-
eklenti eklemek için tek koşul var oda yönetimin güvenini kazanmış olmak ve onlar senin gerçekten paylaşım yapacağını düşündüğünde verirler.yani şu rütbeye gel sana eklenti hakkı verelim şu kadar mesajın olsun şu kadar konun olsun diye bir şey yok sadece hak etmekle alakalı bir durum.sen paylaşımlarını aksatma ve zamanı geldiğini düşündüğünde yönetimle irtibata geç.o zaman uygun görülürse sanada eklenti yetkisi verilir
Ben şu an ayın üyesiyim bende 1 aylık hakkım var ama bende almak istiyorum tabii.S.a arkadaşlar bu konuyu açarak konu kalabalığı yaptığımın farkındayım size bir sorum olacak eklenti yükleme'me Ne kadar kaldı forumda paylaşacak çok konum olduğunu düşünüyorum BU FORMA ELIMDEN GELECEĞI KADAR PAYLAŞİM YAPACAĞİMA SÖZ Veriyorum iyi.. Forumlar.....
Ben şu an ayın üyesiyim bende 1 aylık hakkım var ama bende almak istiyorum tabii.
İlk öncelikle çok konu paylaşmalı ve sağlam olmalı size o zaman verilebilir..
sınır hakkında ise baya bir sınırın var zorla gitsin
iyi bir üye olursanız belki eklenti bile ekleyebilirisiniz ...
paylaşıma göre değişiyoryeni uyeye hemn verceklerini sanmiyorum ama bellide olmaz yani
Önce paylaşım yap kendini gösterki sonra meyvesini topla
Ben o meyveyi general olduktan sonra toplamistimbiraz geç verdiler
İlginç
Neden o kadar geç oldu ?
Tabiki değerdeönce dosya yükleme sitesi bul dosya yükle sonra on izleme yüklemek için resim yükleme sitesi bul uğraş dur AMA BU FORUM IÇIN DEĞER
Tabiki değerdeÖnce biraz zaman geçseydi sen paylaşımların ile kendini belli etseydin sonra yönetime özel mesaj yolu ile başvursaydın güzel olmazmıydı
teşekkürler ama özel yoldan kabul etmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?