eklem ağrıları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
eklem ağrıları
Eklem ağrıları
Eklem ağrısı çoğu zaman yakındığımız hastalıklardan bir tanesidir. Bazı zamanlar hayatımızın akışını devam ettirmemize engel olmasada bazı zamanlarda dizlerimizin arkasında meydana gelen eklem ağrıları ise ciddi anlamda yürümemizi zorlaştırır. Eklem ağrıları insanlar tarafından ilk zamanlarında farkedilmemekte, farkedilse bile umursanmamaktadır. Bu yüzden Eklem ağrıları gittikçe artarak kişinin hayatını zorlaştırıcı bir hal alabilmektedir.
Eklem Ağrısı Nedir
Eklem ağrısı, özellikle parmaklarımızda, ayağımızın topuklarında meydana gelmekle birlikte vücudun eklem olan her yerinde gözlenebilir. Çoğu zaman bu ağrılar kişi için rahatsız edici olmasada vücudun belirli yerlerinde oluşan bu ağrılar kişiyi rahatsız edici düzeye kadar seyredebilir. Bunun önüne geçmek için erken teşhis çok önemlidir.
Eklem Ağrısı Kimlerde Görülür
Eklem ağrıları genellikle , et tüketimini fazla yapan kişilerde görülebilmektedir. Ayrıca vücudun sadece belli bir yerine devamlı ağırlık yüklenmesi uzun yıllar sonra kişide eklem ağrısı oluşturacaktır. Ayrıca uzun yıllar kendisinde önemsemediği küçük eklem ağrıları da zamanla büyüyerek kişide ciddi anlamda bu ağrılardan rahatsız olduktan sonra farkına varabilmektedir. Metabolizması kuvvetsiz, bağışıklık sistemi dirençsiz olan kişilerde de eklem ağrıları görülebilir
eklem ağrılarıEklem ağrısı çoğu zaman yakındığımız hastalıklardan bir tanesidir. Bazı zamanlar hayatımızın akışını devam ettirmemize engel olmasada bazı zamanlarda dizlerimizin arkasında meydana gelen eklem ağrıları ise ciddi anlamda yürümemizi zorlaştırır. Eklem ağrıları insanlar tarafından ilk zamanlarında farkedilmemekte, farkedilse bile umursanmamaktadır. Bu yüzden Eklem ağrıları gittikçe artarak kişinin hayatını zorlaştırıcı bir hal alabilmektedir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Revengeful ve tragedie


Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
:good:
 
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Sol omzumda fena bir ağrı var çıkmış gibi kolumu oynatınca ağrı yapıyor 1 aydır geçmedi ne yapsamki
 
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Doktora qit abi :ehe
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
1000 yıl düşünsem aklıma gelmezdi bu öneri :D
 
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Ne dmk abim her zman :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt