-hasangun-
Üye
-
Konu Sahibi
-
sys,patches,private,system,ttpod vs program klasörlerini silin eğer gps programı kullanıyosanız garmin ve ndrive gibi onların klasörlerini muhafaza edin.silmenize gerek yok(garmin/ndrive klasörleri)teşekkür ederim, evet ben hafıza kartına format atmak istemiyorum, bilgileri başka yere aktar, geri al vs. yapmamak için. sistem dosyalarını format atmadan elle silmek istiyorum, sys, private system gibi derken başka hangi klasör vs. silmem gerekiyor. şu an herşeyi hazırladım, cfw yi indirdim, cevabı bekliyorum. tşk.leeerrr
sys,patches,private,system,ttpod vs program klasörlerini silin eğer gps programı kullanıyosanız garmin ve ndrive gibi onların klasörlerini muhafaza edin.silmenize gerek yok(garmin/ndrive klasörleri)
maalesef versiyon düşürme riskli bi olay .geri dönmek isteyeceğinizi zannetmiyorumteşekkür ediyorum, evet garmin kullanıyordum, hafıza kartını tamamen silmek istemeyişimin nedenlerinden biriydi. teşekkürle, şimdi modifiyeyi geçiyorum. hadi hayırlısı. herhangi bir nedenden dolayı geri v50 ye dönmek isteyince geri olmuyor sanırım dimi.
pardon ya şu an modifiyenin ortasındayım, telefonum 5800 red. ancak modifiyenin ortasında navi seçilmeli diyor. telefonun modelinin seçildiği yerde Euro2 Turkey Red....51.0.006... olanı değilde telefonum red olduğu halde yine navi modelinimi seçeceğim yani. red seçersem sorunla karşılaşır mıyım???
benim kendi telefonumda red ama navi yüklüyorum.bir sıkıntı yok rahatlıkla kurabilirsiniz....pardon ya şu an modifiyenin ortasındayım, telefonum 5800 red. ancak modifiyenin ortasında navi seçilmeli diyor. telefonun modelinin seçildiği yerde Euro2 Turkey Red....51.0.006... olanı değilde telefonum red olduğu halde yine navi modelinimi seçeceğim yani. red seçersem sorunla karşılaşır mıyım???
teşekkürler, cevaplar gelmeden gözümü karartıp flaslamıştım zatenşimdilik güzel gibi görünüyor. ilk kurulumdan sonra boş hafıza 81.6 mb. bu da çok güzel. kardeş sabah 5 e kadar çalıştım diye yazmışsın, çok teşekkürler, emeğini paylaşman harika. eline yüreğine sağlık.
hocam tşk ler süpersin velakin ev ekranı doldurmussun da aralarında bazıları rahat dierleri için biraz daha geniş ekran lazımmıs parmak izi favorim emeğine klavyene sağlık
yarım saat şarj alsın yeterŞuanda telde hiç şarj yok yüklemeyi yapacam dolmasını bekliyorum tel şarjda ike bu işlemleri,yapsak bi sıkıntı çıkar mı acaba teşekkürler harika olmuş.
yarım saat şarj alsın yeter
Bu sistem dosyaları derken hangi klasörleri kastediyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?