ata123321
Üye
ekleyebilirim elbette mesela?
hımmm yeniden jafllamayı dene
--------------- Ekleme ---------------
mp3 lerinizi e:\music klasörünü taşıyın lütfen sadece o klasörde arama yapar
ROMu kurup test ettim. Şİmdilik herhangi bir hatayla karşılaşmadım ama istediğim birkaç özellik eklenebilirse sevinirim:
- Galeri sadece Kameranın ve fotoğrafların olduğu dizindeki fotoğrafları tarayıp göstersin
- Başka CFW lerde Wi-fi ve GPS sinyalinin güçlendirilmesi eklenmiş oluyor, bunda var mı yok mu bilemiyorum ama yoksa eklenebilirse iyi olur.
- Açılıştaki S60 animasyonu ekstra zaman kaybı sağlıyor. Tamamen kaldırılmış bir versiyon daha hızlı açılış süresi sağlar.
- Bilmiyorum olma ihtimali var mı ama Fotoğrafları jpg olarak değil de kayıpsız bir RAW, DNG, TIF, BMP olarak kaydedilmesi halinde fotoğraf kalitesi çok artacaktır. JPG kalitesi %100 dahi olsa çok fazla kaliteden ödün veriyor.
- video kayıt süresinde artış
- fotoğraf da her zaman otomatik oalrak Düşük ISO seçili olması.
- Adobe reader ve Office programlarının ekli gelmesi.
- ROM ilk yüklendiğinde Tarih ve saat sorması kapalı. Resetlendiği için bunu sorarsa başta unutmamış oluruz.
Emek verilmiş bir çalışma olduğu her halinden belli oluyor.Ellerine sağlık kardeşim.
Phoenix ile denemdim olmadı. JAf'ı indirdim senin anlatımınla yaptım.
Oratsu temasını seçtim. Buraya kadar hiç sorun çıkmadı. Ana ekrana yeni simge eklemeye çalıştım ama beceremedim.
Ana ekranda elimi basılı tuttuğumda simgelerin yerini değiştirebiliyorum ama yeni ikon ekleyemiyorum. Mesela ana ekrana ndrive simgesi eklemek istiyorum, Mümkünse hava durumu, e posta da eklemek istiyorum. Ama bunları nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum.
Yardım lütfen.
Buldum ama program kısayollarını nasıl ekleyeceğim. O listedekiler pek benim işime yaramadı.
verdiği resimde facebook filan eklemiş.Ben de isterim.
gayet basit orada add shortcuts yazıyo o kadarBuldum ama program kısayollarını nasıl ekleyeceğim. O listedekiler pek benim işime yaramadı.
verdiği resimde facebook filan eklemiş.Ben de isterim.
ben dediğiniz gibi e ye müzik dosyası oluşturdum ve içine attım ve algılamıyor
çalışmanız için teşekkürler, v51 e ait yapılan çalışmaları inceliyordum, şu an tema vs. yüklü en kapsamlı çalışma bunu gördüm, ancak formatlanmış ve sistem dosyaları silinmiş hafıza kartınızın takılı olduğundan emin olun derken,
hafıza kartı formatlanınca sistem dosyaları zaten silinmiyormu? kartı biçimlendir dediğimiz zaman yetmiyormu? veya bu işlem için yapılması gereken nedir? bir iki satırlık bir bilgi verirseniz ayrıca teşekkür ederim.
siliniyor elbette.ya format ya da sys private system gibi klasörlerin silinmesinden bahsetmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?