-hasangun-
Üye
-
Konu Sahibi
-
dostum bayadır okuyorum mesjlarını istersen bi de diğer arkadaşların fw sini denesorun nerde cevap verir misin
dostum sorunun cevabı ilk mesajda en alt kısımdakardsim ellerine emeklerine sağlık çok hos güzel fw olmus ama flashlayınca internette bi sorun oluyor onunlada bi ilgilensen sayfa tam acılacakken tak browser den cıkıyor( yemio yani makina
dostum keşke biraz araştırsan çoğu forumda var...arkadaşlar paylaşmışlar....kardeş ev ekranlarını vere biliir misin bu modifiye olayına yeni adı attım
ing?Hem Türkçe Hem İngilizce Dillerini içerir.İçerik hakkında bilgi ilk mesajda mevcuttur.Okuyunuz...bu fw ingilcemi?
n99ie kullanarakmı denedin bu fw yi?acayip şekilde yavaş bi fw
est. önemli değilkotukoylu arkadaşım belki soruldu cevapladın ama gözümden kaçtı mazur gör. telefonu bulmuyor JAFta abartısız 30 kere denedim ama olmuyor. "not found" yazısını görmekten gına gelditelefonun açma kapama düğmesine fazla mı basıyorum acaba ben basarken kapanıyor telefon. delirdim iş yerinde ( aa hata alanlar bunu kursun diye bişeyde avrmış görmedim sorry
bu arada çok sorunlu oldum biliyorum ama o dediğini de yaptım hala bulamıyor
teşekkürlerÖnemli :Aşağıdaki işlemleri uygulamaya başlamadan önce daha önce format attığınız telefonunuzu kapatın,formatlamış veya sistem dosyalarınızı(hafıza kartındaki cities,sys,private,patches,resource ve system gibi klasörler) sildiğiniz
hafıza kartınızı telefonunuza takılı olduğundan emin olun ve telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın
< klncarsln > kırmızıyı oku.
teşekürler hemen deniyorum upppp +++++
neyi bulamadın dostum bi anlatırsan tardımcı olayım?kardes bi yardımcı olsan bulamadım ben simdiden sağol
sırasıyla "Temel" - "Orange Tsunami" - " Orange" - "Vodafone" tekrar " Temel " Ev Ekranlarını seç.Kardeşim samsung widget hs de menü simgesine bastığımda ilk rehber sonra menü açılıyor bunun bir çözümü varmıdır
yapman gereken basit: (diğer xpeed ultimate konusundaymış bu açıklama)tsunami v3.1 5800 XM v51 [Ekim 2010] (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW benim tele kurulu yanlız browser sayfayı acacagı zaman tak kapanıor. kards 1 mesaja bak demiştin de ben bi çozum yolu bulamadım yardımcı olsan yoksa orjinal fwyi kurmak zorunda kalacam.
Telefon zaten kapalı mesut ama inat ettim tekrar denicemÖnemli :Aşağıdaki işlemleri uygulamaya başlamadan önce daha önce format attığınız telefonunuzu kapatın,formatlamış veya sistem dosyalarınızı(hafıza kartındaki cities,sys,private,patches,resource ve system gibi klasörler) sildiğiniz
hafıza kartınızı telefonunuza takılı olduğundan emin olun ve telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın
< klncarsln > kırmızıyı oku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?