-hasangun-
Üye
-
Konu Sahibi
-
denetim masası>internet seçenekleri>gelişmişpc den yüklemeye çalışırken oluyor.. herhangi bi link te farketmiyor.. pc ile olan bi sorun sanırım.. atıyorum bi uygulama yüklemeye çalışırken pc den link üzerine tıklıyorum aç -kaydet -iptal den oluşan küçük bi pencere açılırya evet onu görüyorum kaydet i tıkladığım anda o pencere tamamen kayboluyor.. 6 - 7 kere tıklama yapıyorum ondan sonra kaydeteceğim sayfa açılıyor ondan sonra yüklüyor. link le alakalı bi sorun değil her defasında farklı farkı uygulama yüklerken aynı hata..
ilk sayfadaki orijinal firmware dosyalarını yeniden yükle pc ye akabinde orijinal dosyalardaa değişiklik yapmadan yeniden flashla eski haline dönmüş olacaktır.ok?emeğine sağlık kurdum harika çalışıyor peki eski versiyona dönmek istersek nasıl olacak
birde farklı tema efekti nasıl giricez var mı hoca sende paylaşırsan makbule geçer
kinetic scrolling deki düzenlemeler dışında çok güzel olmuş ancak dediğim gibi bence kinetic scrolling in orjinal hali gayet iyiydi keşke ks ile oynanamamış bir versiyonunu da ekleseniz...
ilk sayfada anlatım var.P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
DELİRDİM yahu bu hatayı verip duruyor. ne yapmalıyım ? driverları guncelledim yukledım herşey tamam fakat nedir bu
--------------- Ekleme ---------------
yokmu arkadaşlar bunun çözümü yahuuuu
hayır gayet normal...inustal 0/3 oror dedi sonra restart istedi normal midir acaba... ?
hayır gayet normal...
emere kardeşim ekledimde sen msn de değilsin özelini kontrol et lütfenTamam. Çok Saol, Çok Güzel firmware gerçekten. Birde Sana Özel Mesaj Yolladım Onada Bir bakarmısın..
jaf kurulumunda hata yapmış olabilirsinarkadaslar pc formatladım jaf programını calıstıramıyorum deli olcam herseyi aynenj yapıyorum fakat calısmıyor hatamı yapıyorum anlamadım OGM_JAF_PKEY_Emulator-v5 çalıstırıyorum GO dediğimde birkac yazılar cıkıyo bekliyo ve aynen yazıyorum ERROR:Cannot get handle for: JCOP.EXE (PID: 1460) hatasını veriyor ve OGM_JAF_PKEY_Emulator-v5 donuyor jaf programıda acılmıyor acaba nerde hata yapıyorum JCOP exe dosyasını neden hata veriyor olabilir arkadaslar kotukoylu usta neyapmam gerek şimdi?
baq sadece jafla çalışmıyor o program launch jaf logger, launch jaf emulator ve launch jaf'ında olması lazımarkadaslar pc formatladım jaf programını calıstıramıyorum deli olcam herseyi aynenj yapıyorum fakat calısmıyor hatamı yapıyorum anlamadım OGM_JAF_PKEY_Emulator-v5 çalıstırıyorum GO dediğimde birkac yazılar cıkıyo bekliyo ve aynen yazıyorum ERROR:Cannot get handle for: JCOP.EXE (PID: 1460) hatasını veriyor ve OGM_JAF_PKEY_Emulator-v5 donuyor jaf programıda acılmıyor acaba nerde hata yapıyorum JCOP exe dosyasını neden hata veriyor olabilir arkadaslar kotukoylu usta neyapmam gerek şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?