-hasangun-
Üye
-
Konu Sahibi
-
suphi çalışman harika vala helal olsun.voda ev ekranı en gereksiziymiş gibi geldi bana parmak ile samsung omnia en kullanışlısı bi de omnia da yan bar kısayol hariçten koyamıyoruz sanırım herhalde uğraştım da çözemedim ?? mesela wlan kısayolu ? 5800 de kamera ayarları ile program yükleyip n73 seviyesine getirebiliyoruz diye bi şey okmuşdum bi bilgin varmı kamera görüntü kalitesiyle ilgili ? tşk leer ..
oratsu da hoşuma gitti. ondada ekrana sürükleyip bıraktığımız kısayolları nasıl geri alacağımızı bulamadım iyimi)
--------------- Ekleme ---------------
ve sanırım oratsu da da kısayol hariçten ekleme şansımız yok sanırım ?
Teşekkür ederim opera yı kurunca w lan ara seçeneği çıktı sorunum kalmadı.tamamdır saol.. peki ben yenilemek istiyorum ve kurcalaken email kısayolu 3 tane oluştu ekranda bunları nasıl geri alacağım ?
nonamex. menü.ayarlar.bağlantı kablosuz lan oradan wlan ağını tanımla ve öncelik sırasını ona ver.zaten otomatik olarak önceliği alıyor aynı menüden hedeflerden kontrolünü yapabilirsin...
bilakis temalar Z: ye kurulu olmakla beraber sistemde yani c. de ya da e de herhangi bir yer kaplamamaktadır.Bu temalarin olmadigi bir firmware yer bakimindan bize bir avantaj saglar mi? Yani sormak istedigim tema dosyalari C'ye mi kurulu vaziyette yoksa E:'ye mi? Ovi maps'i yukledikten sonra yer sikintisi bas gostermeye basladi daSilebilecek bir seyler ariyorum ama bulamiyorum bir turlu.
maalesef widgettaki kısayolları ekleyebiliyoruz....ekstra program kısayolları ekleyemiyoruz....Kötü üstadım samsung widgetteki ekranda ayarlı olan kısayol programları kaldırıp menüden kendi istediğimiz kısayolları ekleyebiliyormuyuz böyler bir imkan varmı?
Arkadaşlar ben kurulumun son safhasında tıkandım kaldım(herşeyi harfiyen yaptım ama phone not found diyor)
lütfen yardım!!!!!
nokia pc suite kurduktan sıonra deneyin ilk sayfayı tam okuyunuz.TELEFONUN AÇMA TUŞUNA BASTIKTAN SONRA WARNİNG YAZISI ÇIKIYOR SONRASINDA EN SON BUNLAR GÖRÜNÜYOR::::
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
Evet aynen o şekilde yapıyorum, ama kulumda benim karşılaştığım uyarı kutusu sizdede çıkıyormu))
WARNİNG! WARNİNG! WARNİNG!
CANT MAKE IMEI BACKUP USİNG PM FİELD 208!
continue?
tam olarak bu çıkıyor....(((
yokmu bilen biri yda bu sorunla karşılaşan(((
yok kardeşim olmuyor en az 10 kez okudum tekrar tekrar yaptım ama bulmuyor teli
power tuşuna basınca bilgisayardan iki kez ses geliyor(donanım takılınca gelen ses sonrasında da donanım çıkarken gelen ses ve phone bulunamadı diyor,) acaba driverlarımda mı sorun var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?