Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekibimi bile şaşırttım, güzel sürprizdi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Ekibimi bile şaşırttım, güzel sürprizdi
CFW yapımlarımız sırasında benle en çok iletişimde olan Anılbaran dahil tüm ekibime güzel bir sürpriz yaptım. T.C.K v1 Final CFW'sini en erken Pazar günü bekliyorlardı, ben şimdi açtım
Önemli olan sürprizin tutmasıydı, o da oldu
Symbianizm
Üye
zaman yok
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
What you are meaning?
Symbianizm
Üye
nothing. Only i wanna say, no time to stay
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Ok.
ogzhnoTr
Üye
Ha Turkce'yi cok guzel kullaniyoruz bide Ingilizce kullanalim tabiii. Bu arada sorunlar bol cozumler cok olsun
ismail010
Üye
abi bu cfw işine baktım da bi tck final sürüm falan anladığım kadarıyla siz resmen telefona kendi yazılımınızı atıyosunuz bu emeğiniz büyük bi saygı hakeder bence
ogzhnoTr
Üye
Tabiki hakediyor 55 CFW aynanda yapiliyor. Ve MaxiCepte veya baska bir forumlar arasinda tek var olan CFW grubu. Kaliteli ve kullanisli CFW ler cikarmak gorevlerden birisi
Symbianizm
Üye
elinize sağlık emek var ortada tabi
ismail010
Üye
s60v5 telefon istedim şlmdi özelliklede 5800 falan
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Evet, 4 farklı CFW, 1 ana CFW derken 55 CFW birden yayınladık. Öyle bir zamanlama yaptık ki, ekip bile şaşırdı Ekibimizdeki üyelerin sayısının artması ve çalışmalarının olumlu sonuç vermesi sayesinde dinamik bir yapıya ulaştık
Tabiki hakediyor 55 CFW aynanda yapiliyor. Ve MaxiCepte veya baska bir forumlar arasinda tek var olan CFW grubu. Kaliteli ve kullanisli CFW ler cikarmak gorevlerden birisi
Cfw ler telefona ayri bi renk ve ozellik katiyor. Heleki performans konusunda yapildiysa hiz basini alip gidiyor. Yani cfw kullanmanizi oneririm. Fakat C6 portuyla gelen kilit mandali vb sorunlari unutmamak gerek
Cfw ler telefona ayri bi renk ve ozellik katiyor. Heleki performans konusunda yapildiysa hiz basini alip gidiyor. Yani cfw kullanmanizi oneririm. Fakat C6 portuyla gelen kilit mandali vb sorunlari unutmamak gerek
Yanlış kişiere anlatıyon bunu biz v3'çüyüz. Ve zaten performans sorunumuz yazılımın fazla olmasından değil donanım yetersizliğinden yada uygulama api'sini yanlış yazılmasından olur.
Bu arada konu gerçekten güzel. Hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar