Ekibimi bile şaşırttım, güzel sürprizdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ekibimi bile şaşırttım, güzel sürprizdi
CFW yapımlarımız sırasında benle en çok iletişimde olan Anılbaran dahil tüm ekibime güzel bir sürpriz yaptım. T.C.K v1 Final CFW'sini en erken Pazar günü bekliyorlardı, ben şimdi açtım :)

Önemli olan sürprizin tutmasıydı, o da oldu :)

Symbianizm

Symbianizm

Üye
zaman yok

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
What you are meaning?

Symbianizm

Symbianizm

Üye
nothing. Only i wanna say, no time to stay

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ok.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ha Turkce'yi cok guzel kullaniyoruz bide Ingilizce kullanalim tabiii. :D Bu arada sorunlar bol cozumler cok olsun :D

ismail010

Üye
abi bu cfw işine baktım da bi tck final sürüm falan anladığım kadarıyla siz resmen telefona kendi yazılımınızı atıyosunuz bu emeğiniz büyük bi saygı hakeder bence :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Tabiki hakediyor 55 CFW aynanda yapiliyor. Ve MaxiCepte veya baska bir forumlar arasinda tek var olan CFW grubu. Kaliteli ve kullanisli CFW ler cikarmak gorevlerden birisi :)

Symbianizm

Symbianizm

Üye
elinize sağlık emek var ortada tabi

ismail010

Üye
s60v5 telefon istedim şlmdi özelliklede 5800 falan :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet, 4 farklı CFW, 1 ana CFW derken 55 CFW birden yayınladık. Öyle bir zamanlama yaptık ki, ekip bile şaşırdı :) Ekibimizdeki üyelerin sayısının artması ve çalışmalarının olumlu sonuç vermesi sayesinde dinamik bir yapıya ulaştık :)

ismail010

Üye
Tabiki hakediyor 55 CFW aynanda yapiliyor. Ve MaxiCepte veya baska bir forumlar arasinda tek var olan CFW grubu. Kaliteli ve kullanisli CFW ler cikarmak gorevlerden birisi :)

Adam king ama harbidende king

Symbianizm

Symbianizm

Üye
hiç kullanmadim cfw

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Cfw ler telefona ayri bi renk ve ozellik katiyor. Heleki performans konusunda yapildiysa hiz basini alip gidiyor. Yani cfw kullanmanizi oneririm. Fakat C6 portuyla gelen kilit mandali vb sorunlari unutmamak gerek :)

mstf_l

mstf_l

Üye
Cfw ler telefona ayri bi renk ve ozellik katiyor. Heleki performans konusunda yapildiysa hiz basini alip gidiyor. Yani cfw kullanmanizi oneririm. Fakat C6 portuyla gelen kilit mandali vb sorunlari unutmamak gerek :)

Yanlış kişiere anlatıyon bunu biz v3'çüyüz. Ve zaten performans sorunumuz yazılımın fazla olmasından değil donanım yetersizliğinden yada uygulama api'sini yanlış yazılmasından olur.

Bu arada konu gerçekten güzel. Hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar

Vey :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Vey :d:

mstf_l

mstf_l

Üye
vey vey şuna bak

---------- Eklendi @ 09:29:26 ---------- Yazıldı @ 09:28:15 ----------

5800'da yazmak tam bir işkence arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt