sLeepLe
Üye
-
Konu Sahibi
-
bunları bende biliyom coArkadaşlar yapacağınız şey şu; Direksiyon hocasını alacaksınız ve sınavdan hemen önce sınav yapılacak alanda deneme sürüşleri yapacaksınız. Adam size nerde hangi vitesi kullanmanızı bile söyleyecek. Sınava o ezberle girin işte.. Arabaya girince aynaları falan düzgün olsada formalite icabı kontrol edeceksiniz. Nasıl başarıyorlar bilmiyorum ama sol ayakla değil sağ ayakla girmeye çalışın arabayaSınavı yapanlar size soru sorarsa kısa net cevap vereceksiniz. Soruyu cevaplarken fazla konuşmaktan ve dikkat dağılmasından puan kırıyorlar. Özellikle soruyorlar yani. Aynaları sürekli kontrol edin. Dikiz aynasında görevli sürekli size bakacak zaten heyecanlanmayın
Park önemlidir tabi sonuçta park şeklin trafiği etkiler ama sadece ondan bıraktılarsa yazık olmuşben aldığım zamanda hiç böyle sıkıntı yoktu ben kullanmayı biliyodum kursa yazılırken arkadaşımda biliyodu kullanmasında sıkıntı yoktu hatta hocasıda ben sen geçersin diye düşünüyodum ama bi park yüzünden elenmen yazık oldu demiş. Saçmalığa bak ya benim zamanımda stop ettirsen 15 kırıyolardı bi parkı azıcık açık yapınca kaç puan kırıcan insafsız
orda haklısın tabi trafiğe engelliycek şeyi yaptırmazlar ama puan kırsın yani 70e kadar yolu var 70in altına düştün mü kalıyosun kaç puan kırdın be adam bi park etmeden başka hata yapmadım diyo sinyallerini vermiş stop ettirmemiş kurallara uymuş falan filanPark önemlidir tabi sonuçta park şeklin trafiği etkiler ama sadece ondan bıraktılarsa yazık olmuş
Ben ya arka kamerayı kullanıyorum ya da tam arka camin belli bir hizasından referans alarak parkediyorumyan tarafımda sürücü kursu var, direksiyonun üzerinde çok duruyorlar, dikkat ediyorum da bayanlar park yerine milimetrik yanaşıyorlar..
birde eskiden küçük araçla geri giderken kafayı geri çeviriyordun artık kafa çevirmek yasak dikiz aynalarını kullandırıyorlar..
bence sadece park yüzünden bırakmamışlardır, başka hataları da vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?