Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
=======ehliyet=======
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19tayfun07
Üye
Konu Sahibi
=======ehliyet=======
ya arkadaşlar bişey sorcam...ben ehliyet almayı düşünüyorumda...5 mayıs 1993 doğumluyum..18 yaşımı bitirmeme 2 ay varken girsem..olurmu acaba...bilgisi olan varmı.....
celibar
Üye
bence bi sürücü kursuna git sor.en doğru cevabı vereceklerdir.benim bildiğim sınav tarihinden önce 18 yaşını doldurmak gerekiyo...
5800 cı
Üye
ben 7 eylül 1993 doğumluyum kursa bizzat gidip sordum doğum gününden 1 ay önce yani ağustos ta kayıt olup ekimde sınava girecekmisim yani sende tahminen nisanda kayıt olup haziranda sınavlara girersin büyük bir umutla bekliyorum ağustosu
ben 7 eylül 1993 doğumluyum kursa bizzat gidip sordum doğum gününden 1 ay önce yani ağustos ta kayıt olup ekimde sınava girecekmisim yani sende tahminen nisanda kayıt olup haziranda sınavlara girersin büyük bir umutla bekliyorum ağustosu
ya arkadaşlar bişey sorcam...ben ehliyet almayı düşünüyorumda...5 mayıs 1993 doğumluyum..18 yaşımı bitirmeme 2 ay varken girsem..olurmu acaba...bilgisi olan varmı.....