anemik
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben kurstan dosyamı aldım harcı falan yatırdım ertesi gün gittim ehliyetimi aldım kart parası 67 tl idi şuan 72 tl olmuş heralde neyse gittim karakola polis randevun varmı dedi yok dedim git randevu al dedi bende çıkardım yakışıklı bir yüzlük verdim al abi kart parası üstü kalsın sen ordan bana güzel bir ehliyet ver dedim orda rafta küçük kutucuklarda çıkan ehliyetler varsı dosyayı verdiğin zaman 20 gün sonra kartın çıkıyordu hatta benden önce kadının dosyasını aldı 20 gün sonra gelin alın kartınızı dedi bende iyi 20 gün beklerim en azından randevudan kurtuldum dedim adam parayı alınca aynı gün çıkardı sabah 11 gibi gitmiştim işte ben işimi hallettim parmak izimi falan verdim işte sonra tam dönüyodum polis seslendi arkamdan sen birkaç saat sonra gel dedi saat 4 gibi gel anlamadım niye öyle dedi gittim 4'te baktım orda makinede birşeyle uğraşıyo beni gördü güldü geldi tam üstüne geldin dedi ehliyeti bir verdi elime sıcacık al fırından yeni çıktı bekle soğusun biraz imza at cüzdanada koyma erir iyice donsun sertleşsin dedi eyvallah abi dedim çıktım gittim yani bu yöntemi de deneyebilirsiniz
Taktik süpermisBende bi 100 lük uzatırım ozaman
sağolsun babamın kuzeni baş komiser olduğu için hiç uğraştırmadı beni
helal sana kardeş.Zaten bu ülkede sizin gibiler yaşıyor normal sivil halk her zaman ezilen oluyor hakkımızı helal etmiyoruz.
Zaten bu ülkede sizin gibiler yaşıyor normal sivil halk her zaman ezilen oluyor hakkımızı helal etmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?