vapurda kuşlara taş attım falan güzeldi :zzz:
CABBAR Üye Biz ki etobur martıyı simite alıştıran ülkenin insanlarının evlatlarıyız la ismail yoksa sende taşa mı alıştırıyorsun Fenomen kardeş kilosu kaça bunların taze mi bunlar. Yerli üretim mi kardeş
Biz ki etobur martıyı simite alıştıran ülkenin insanlarının evlatlarıyız la ismail yoksa sende taşa mı alıştırıyorsun Fenomen kardeş kilosu kaça bunların taze mi bunlar. Yerli üretim mi kardeş
ismail Üye rabbace' Alıntı: Biz ki etobur martıyı simite alıştıran ülkenin insanlarının evlatlarıyız la ismail yoksa sende taşa mı alıştırıyorsun Fenomen kardeş kilosu kaça bunların taze mi bunlar. Yerli üretim mi kardeş Genişletmek için tıkla ... simit pahalı taş bedave - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
rabbace' Alıntı: Biz ki etobur martıyı simite alıştıran ülkenin insanlarının evlatlarıyız la ismail yoksa sende taşa mı alıştırıyorsun Fenomen kardeş kilosu kaça bunların taze mi bunlar. Yerli üretim mi kardeş Genişletmek için tıkla ... simit pahalı taş bedave - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Enes Üye Konu Sahibi rabbace' Alıntı: Biz ki etobur martıyı simite alıştıran ülkenin insanlarının evlatlarıyız la ismail yoksa sende taşa mı alıştırıyorsun Fenomen kardeş kilosu kaça bunların taze mi bunlar. Yerli üretim mi kardeş Genişletmek için tıkla ... fenomen kardeş- enes ?
rabbace' Alıntı: Biz ki etobur martıyı simite alıştıran ülkenin insanlarının evlatlarıyız la ismail yoksa sende taşa mı alıştırıyorsun Fenomen kardeş kilosu kaça bunların taze mi bunlar. Yerli üretim mi kardeş Genişletmek için tıkla ... fenomen kardeş- enes ?