Hotfile.com: One click file hosting: samuraiII.rar
Apit" Üye Eğlenceli bir oyun samuraiII indirmeyen kalmasın! Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SnekAffekt Üye selami023' Alıntı: süper oyun arkadşlar tegra 2 oyunu bu Genişletmek için tıkla ... ben neo v de oynayıp bitirdim adrenoda çalışıyor
selami023' Alıntı: süper oyun arkadşlar tegra 2 oyunu bu Genişletmek için tıkla ... ben neo v de oynayıp bitirdim adrenoda çalışıyor
SnekAffekt Üye yakup_281' Alıntı: madfinger yapmış tabiki güzel olacak Genişletmek için tıkla ... madfinder iyidir ama oyunları önce IOS a yapıyor sonra androide uygun hale getiriliyor. heralde androide fazla önem vermiyorlar şimdilik.
yakup_281' Alıntı: madfinger yapmış tabiki güzel olacak Genişletmek için tıkla ... madfinder iyidir ama oyunları önce IOS a yapıyor sonra androide uygun hale getiriliyor. heralde androide fazla önem vermiyorlar şimdilik.
yakup_281 Üye SnekAffekt' Alıntı: madfinder iyidir ama oyunları önce IOS a yapıyor sonra androide uygun hale getiriliyor. heralde androide fazla önem vermiyorlar şimdilik. Genişletmek için tıkla ... çok haklısın ios a her yapımcı mükemmel oyun yapıyor ancak androide gameloft az da olsa ea ve diğerleride bikaç tane bunu aşmaları lazım
SnekAffekt' Alıntı: madfinder iyidir ama oyunları önce IOS a yapıyor sonra androide uygun hale getiriliyor. heralde androide fazla önem vermiyorlar şimdilik. Genişletmek için tıkla ... çok haklısın ios a her yapımcı mükemmel oyun yapıyor ancak androide gameloft az da olsa ea ve diğerleride bikaç tane bunu aşmaları lazım