eğlence zamanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
eğlence zamanı

Resim küçültülmüştür.Tam boyutlarını görmek için tıklayın

kardeş emegine sağlık ama bazıları heç güsel deill

omayra

Üye
11 Eylül saldırılarına atıf yapan uçaklı karikatürü eğlence zamanı başlıklı topice koymana çok şaşırdım. Nasıl bir eğlence anlayışın var ki ??? Diğerlerinden de sevmediklerim var ama o tam bir felaket!!

SelmanTE

Üye

pardon ben anlayamadım? hangisi 11 eylüle atıf yapmış
evinde çocuğuna yemek yedirmeye çalışan annemi. ormana çakılmış uçak mı???

güzel karikatürler devamını 4 gözle bekliyoruz

omayra

Üye
pardon ben anlayamadım? hangisi 11 eylüle atıf yapmış
evinde çocuğuna yemek yedirmeye çalışan annemi. ormana çakılmış uçak mı???

evinde çocuğa yemek yedirmeye çalışan kadın. Ormana çakılan uçakla 11 eylülün ilgisini anlayamadım?

karikatur 11 eylulle igili diil....anne dior ki ac bakim hangarın kapanı (agzını) ucak girsin (yemek yane)....bu filmlerde de uygulanan bi yontem ...ama gercekten ucak geliyor cocugun akli basından
gidiyor....

PPP

omayra

Üye
karikatur 11 eylulle igili diil....anne dior ki ac bakim hangarın kapanı (agzını) ucak girsin (yemek yane)....bu filmlerde de uygulanan bi yontem ...ama gercekten cuak geliyor cocugun akli basından gidiyor....

bende çağrışım yaptı. Binaya çarpan uçakla ilgili başka bir haber anımsayan var mıdır ki? Ayrıca karikatürü anlatman gerekmiyordu

sanki gerekti gibi bi atmosfer olustu....

omayra bu sana gelsin ozaman... bazıları alınabilirmi acaba...

omayra

Üye
Gayet akıllı, mantıklı, zeki, başarılı, hoş bir insanım. Alınacak bir şey yok

omayra

Üye
Bayan değilim, kadınım zaten. Bayan, yabancı hanımların isminden önce getirilen hitap kelimesidir, kadın kelimesinin yerine konmak üzere tek olarak kullanılmaz. Şaka yaparken keşke kelimelerin anlamlarını bilsek, daha eğlenceli olurdu

Konu Sahibi
arkadaşlar bu kadar kasmaya gerek yok benimde sonradan kaldırdığım ilk bakan arkadaşların rahatsız olduğu karikatürü kaldırdım ama uçak olayı falan bu yönde değerlendirmeniz ilginç doğrusu kolay kolay kimsenin aklına gelmez.

turgay89

Üye

peki niye bay wc-bayan wc demisler?

GuNSTuR

Üye
saol kardeş bazıları güzelmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...