Eğitimde Hangi Tür Zihniyetten Yanasınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Öğretimde hangi tür eğitim verilmeli

• Ezberci Zihniyet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Sadece bir dal üzerinde yoğunlaşmalı

• Hiçb

• Kullanılan toplam oy
    2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Eğitimde Hangi Tür Zihniyetten Yanasınız?
Eğitici bilgilerden yanayım[kültür seviyesini yükseltir.]

crows

crows

Üye
tabiki egitici olan güzel anket konusu

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Dersanelerde hangi sistem uygulanıyorsa ondan yanayım. çünkü dersane okulun öğretemediklerini kolayca öğretiyor..

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
B Şıkkı diyorum
Van_hoijdonk ögretim heryerde aynı belki para verdigin için dersanede mecbur dinliyorsun

dark_akhyls

Üye
güzel anket yapmışın teşekkürler

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Tabiki B Şıkkı

yitik savaşçı

Üye
Mümkünse çocuğumun kostüm giymeden okula gittiği bir gelecek görmek istiyorum...

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Jan 4 2006, 04&#58;11 PM) [post=244708]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Mümkünse çocuğumun kostüm giymeden okula gittiği bir gelecek görmek istiyorum...
[/b][/quote]

onun için&#39;de bi anket yaparız

slayer

Üye
bu anket çok gereksiz.....
"Ezberci Zihniyet" ...Buyrun_&#33;&#33;&#33;

Kişiler 20 yaşına gelince değil; Orta okul çağlarında istedikleri alanda eğitim görüp, Pro.&#39;leşmeliler...

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Jan 4 2006, 07&#58;33 PM) [post=244886]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bu anket çok gereksiz.....
"Ezberci Zihniyet" ...Buyrun_&#33;&#33;&#33;

Kişiler 20 yaşına gelince değil; Orta okul çağlarında istedikleri alanda eğitim görüp, Pro.&#39;leşmeliler...
[/b][/quote]

ankette senin düşünceni yansıtan şık olduğuna göre sorun yok

mAd_girL

mAd_girL

Üye
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Jan 4 2006, 04&#58;11 PM) [post=244708]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
valla şimdi demesi güzel geliyo bizde önceden hep böyle isterdilk bizim okulda her carsamba sivil kıyafet uygulaması var yani forma falan yok (tabi isteyen formada giyiyor) ama hiç hoş durmuyo bence kreş gibi renk cümbüşü bide sanki okulda değilmişiz gibi o günün dersleri bile takılmıo nerdeyse

dark_akhyls

Üye
walla bence kostümlü yada kostümsüz bence farketmiyo herkezin hevesi wardır kostüm giymeyelim diye üni ye giderler heves meves kalmaz.... eğitimimi<zin şu anki durumu ne yazikki ezberci üniversitelerimiz bile ama ben bunun düzeleceği ümidindeyim bizden geçti belki ama gelecek nesiller kurtulsun bence

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Eğitici, kalıcı bilgiler. Kültür sorunu ancak bununla ortadan kalkabilir.

slayer

Üye
<div class='quotetop'>(salihyet &#064; Jan 4 2006, 07&#58;37 PM) [post=244890]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ankette senin düşünceni yansıtan şık olduğuna göre sorun yok
[/b][/quote]
cevap belliyse; çözüm belliyse hala niye kasıyosun ezberdi..Hayat okuluydu...
aklı basında kimsenin çıkıpta "ezberci sistemden yanayım_&#33;&#33;" diyeceğini sanmıyorum....
ve
seceneklere kişisel yorumunu katmak yanlış....

jöly

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Jan 4 2006, 07&#58;44 PM) [post=244897]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Eğitici, kalıcı bilgiler. Kültür sorunu ancak bununla ortadan kalkabilir.
[/b][/quote]
sana katılıyorum

Vassili

Üye
hiçbiri evde oturup bilgisayar oynamak;;)

abuvice

abuvice

Üye
İnsanın kendisinde olcak. Gerisi hikaye..

CisSe

Üye
egitici kalıcı bilgi ,ezber bir gün uutulur am bilgi akılda kalır

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Punishe® &#064; Jan 4 2006, 10&#58;03 PM) [post=245092]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hiçbiri evde oturup bilgisayar oynamak;;)
[/b][/quote]
tabii mısırda dedenin piramitleri istanbulda babanın iş yerleri varsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt