Eğitim ile ilgili bilgisi olan bi bakabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2278206

Silinen Üye 2278206

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eğitim ile ilgili bilgisi olan bi bakabilir mi?
Öncelikle selam. Ben 10.sınıfa gıdıyorum. Dil ve anlatım dersim ilk dönem 4 geldi. Ancak ikinci dönem galiba 1 gelecek daha son yazılılar ve sözlüler belliı değil. Sorum ikinci dönem dil ve anlatım dersım 1 gelırse ne olur? Sınıfta kalmak gıbı bısey olabrlırmı?

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Kalirsin o dersten.Ne yazikki oyle berbat bir sistem ki ilk donem bes bile gelse ikinci donem notuna bakiliyor.

Silinen Üye 2278206

Silinen Üye 2278206

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
direk kalmazsın okul kapandıiğnda ortalama yükseltme sınavına girersin

Web Designer

Web Designer

Üye
Direk kalmazsın ama diğer derslerinin notlarına bağlı bu eğer kredin yüksekse sorumlu geçersin :)

-Emre

-Emre

Üye
Dil anlatım diğer dersler gibi değil galiba direk sınıfta kalıyorsun

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Hayir,10.sinifta bildigim kadariyla 3 zayif hakki var.Fakat 3 zayiftan birisi dil anlatim ise kaliniyor.Eger 3u de dil anlatim dersi disindaysa kalmiyorsun.Ben su an 11. sinifim.Dil anlatimim su an zayif fakat proje odevim falan oldugu icin sinavlarda iyi gecti.Buyuk ihtimal gecicem.

Silinen Üye 2278206

Silinen Üye 2278206

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hayir,10.sinifta bildigim kadariyla 3 zayif hakki var.Fakat 3 zayiftan birisi dil anlatim ise kaliniyor.Eger 3u de dil anlatim dersi disindaysa kalmiyorsun.Ben su an 11. sinifim.Dil anlatimim su an zayif fakat proje odevim falan oldugu icin sinavlarda iyi gecti.Buyuk ihtimal gecicem.

Mesela matematık kımya ve dıl anlatım 1 sınıftamı kalıyorum ozman

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ortalamayla gecsen bile o dersin sorumlu kalıyor.

Üst Alt