Eğer Forumda Yorum Okumayı Seviyorsanız Bakın [RESİMLİ ANLATIM]

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Eğer Forumda Yorum Okumayı Seviyorsanız Bakın [RESİMLİ ANLATIM]
Merhaba arkadaşlar bir kısmımız bilse de bir kısmımız dikkat etmediğinden ya da kurcalamadığından bilmiyor olabilir diye bu konuyu açma gereği duydum bilmeyen arkadaşlarımız vardır.

İlgimizi çeken konulardaki mesajları okumayı seviyor olabiliriz ve forumumuzda üyelik aldığınızda ilk gelen ayarda konu sayfasındaki mesaj gösterim sayısı 10 adettir bir çoğunuz böyle kullanıyorsunuz ya böyle sevdiğinizden ya da bilmediğinizden. Örneğin bir konu açılmış 10 sayfa yorum var ve ne olduğunu merak ediyorsunuz okuyacağınız zaman sürekli yeni sayfanın yüklenmesini bekliyorsunuz. Bunun yerine mesaj gösterim sayısını 20 yaparsanız 10 sayfa yerine 5 sayfa okumuş olursunuz.

Şimdi bunu nasıl yapacağımıza gelelim öncelikle bunu normal bir şekilde bir paragrafta anlatabilirdim ama kolayınıza gelmesi için ben resimli anlatım yaptım buyrun bakın bilmiyor olabilirsiniz bu şekilde artık her konuda 10 adet mesaj yerine 20 adet mesaj görüntüleyebilirsiniz :)

Konu gösterim ayarlarının olduğu yere geliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Nextman, x-scarface ve hikmet366

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bu ayarı yapıyorsanız şunu unutmamalısınız, arkadaşlarınızın site içinde verdiği linkler sizde bambaşka mesajları gösterecektir :)

• Beğen
Tepkiler: hikmet366 ve Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Bu ayarı yapıyorsanız şunu unutmamalısınız, arkadaşlarınızın site içinde verdiği linkler sizde bambaşka mesajları gösterecektir :)

aynen buna değinmeyi unutmuşum duvar kağıtları konusunda başıma gelmişti sayfa 16 yazıyordu bende 16 yoktu :D tabiki sayfa 8'e tıklayarak aynı sayfaya ulaşabiliyordum :)

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
yararlı konu olmuş

Kayahan14

Kayahan14

Üye
bunu biliyordum ama Erol un dediği gibi karmaşık oluyor o yüzden ben geri döndüm

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
evet bende öyle yaptım duvar kağdı konusu yüzünden eskiye döndüm TEŞEKKÜRLER :oke:

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
foruma ilk üye olduğumda yapmıştım :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Kac yillik uyeyim ama bilmiyordum bunu :ah

Tesekkurler :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
KayraBey

KayraBey

Üye
Ben hep böyle kullanirim zaten

x-scarface

x-scarface

Üye
Bugün mesela tremmert le aynı konuyu konuştuk bende konu 4 sayfa görünüyor onda 5-6 sayfa :ehe

Akıncı

Akıncı

Üye
:tşk: :oke:

Üst Alt