Efsane unutulmadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Efsane unutulmadı
Türk futbolunun unutulmaz oyuncusu Metin Oktay, ölümünün 19. yılında anılmaya devam ediyor. Metin Oktay Gönüllüleri Derneği, efsane oyuncu için Fulya’da bir anma gecesi düzenledi.




Galatasaray camiasının önde gelen isimleri ile Metin Oktay döneminde oynayan Fenerbahçe ve Galatasaraylı eski futbolcuların katıldığı organizasyonla ilgili detayları, NTV Spor canlı yayın ekibinden Özgür Buzbaş aktardı. Galatasaray Genel kurul üyesi Hayri Kozak, Fulya'da düzenlenen anma gecesiyle ilgili soruları yanıtladı.

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'in de yer aldığı gecede, Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Ali Tanrıyar, Selahattin Beyazıt, Alp Yalman, Mehmet Cansun, Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Faruk Ilgaz, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, teknik direktör Fatih Terim, kulübün çok sayıda eski yöneticisi ve Divan Kurulu üyeleri ve Metin Oktay'ın ailesi hazır bulundu.

Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Arda Turan, eski kaptanlardan Bülent Korkmaz ve Galatasaray'ın tüm yaş grubu takımlarının kaptanları da organizasyona katıldı.

SERGİ, VİDEO GÖSTERİMİ VE PANEL
''Seni anmaktan öte, anlayabilmek için'' adı altında gerçekleştirilen gecede, Metin Oktay için bir fotoğraf sergisi açıldı, video gösterimi yapıldı ve bir de panel düzenlendi.

Metin Oktay'ın çeşitli fotoğraflarından ve gazete kupürlerinden oluşan resimler, organizasyonun yapıldığı salonda sergilenirken, gecenin başlangıcında Metin Oktay hayatının ve futbol kariyerinin ayrıntılı olarak anlatıldığı bir video gösterimi yapıldı.

Daha sonra UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, eski futbolcu Şükrü Birand ile Turgay Şeren'le birlikte spor yorumcuları Atilla Gökçe, Ahmet Çakır ve Şansal Büyüka, gazeteci Mehmet Ali Birand'ın moderatörlüğünde düzenlenen panelde, Metin Oktay ile ilgili hatıralarını anlattılar.

FENERBAHÇE ESKİ BAŞKANI ILGAZ'A ALKIŞ
Oldukça geniş bir katılımla Metin Oktay'ın anıldığı gecede, dönemin futbolcuları ve yöneticileri de hazır bulunurken, Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Faruk Ilgaz salonda en büyük alkışı alan isimlerden biri oldu.

Alkış arasında kürsüye gelen Faruk Ilgaz, Fenerbahçe adına kendisine davet yapılmasından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ''Dost Galatasaray Kulübü'nün güzide evladı ve medarı iftiharı Metin Oktay için düzenlenen bu organizasyonda bulunmaktan memnuniyet duyuyorum. Türk futbolunun 'taçsız kralı' Metin Oktay'ı saygıyla bir kez daha anıyorum'' diye konuştu.

Ayrıca, Fenerbahçe'nin efsanevi futbolcularından Can Bartu ile Ogün Altıparmak da geceye katılan isimler arasında yer aldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt