paylaşım için temasını beğenmedim 5800 orjinal tema linkini verirmisiniz. Birde ev ekranı teması ikonu kaldırıldımı farklı ev ekranı teması koymaya çalıştım olmadı
risk yokkardeşim bildiğimiz ofw değil 5800 için uyarlanmış c6 portudur telefonun hangi renk olursa olsun farketmez rahatlıkla yükleyebilirsin bu arada beğeniler için sağol
v2 değil v5 ama alakası yok
5800 kulanıyorsan sayfa 1deki
anlatımımı jaf önizlem fotolaraını takip ederek
yükle emin olki olacaktır yani v2 yada v5 olması
önemli değil önemli olan portun 5800 ile uyumu olmasıdır sorun olmaz rahat ol
v2 değil v5 ama alakası yok 5800 kulanıyorsan sayfa 1deki anlatımımı jaf önizlem fotolaraını takip ederek yükle emin olki olacaktır yani v2 yada v5 olması önemli değil önemli olan portun 5800 ile uyumu olmasıdır sorun olmaz rahat ol
yani korkacak bir durum yok zaten
yapılan işlemde telefona zarar verecek
bir durum yok ama farketmez phonexten
anlıyorsan sorun yok phonexle flaş at
ben şahsen phonex hiç kulanmadım
jaf çok basitir ama kulanmadıysan başka
r@sim kardeşim ellerine sağlık sunrıse ile bunun arasındaki fark nedir? hangisi daha iyi onun hakkında yönlendirme yaparsanız onu yükleyeyim... sizin yorum yapıp beğenmiş olduğunuz Mur@T C.belle vardı onu yükledim çok güzeldi ancak tel defterinde favorilere kaydedilen numaraları göstermeme gibi hata oldu onun için yönlendirirseniz sevinirim
kardeş sunriseyi hiç demedim nasıl olduğunu bilmem
ama bu cfw m güzel bir çalışma oldu diyebilirim
en azında dene en güzeli farkı kendin deneyip
görmendir memnun kalcağına inanıyorum
kardeş sunriseyi hiç demedim nasıl olduğunu bilmem
ama bu cfw m güzel bir çalışma oldu diyebilirim
en azında dene en güzeli farkı kendin deneyip
görmendir memnun kalcağına inanıyorum
süper süper süper ancak bu kadar olur diyeceğim... ama senden daha ilerisi gelir gibi sanki nacizene bir dip not: formatlamadan pc süitle yedek alınıp cfw yüklendikten sonra suıte bağlanıpgeri yükleme yapılınca tel defteri hata veriyor (favori ekleme) bunun yerine suıt kullanmadan manuel olarak (kopyala yapıştır)yapılırsa programın tadından yenmiyor r@sim eline koluna sağlık hakkını helal et kardeş bunlar ciddi emekler.
güle güle kulan kardeşim inşallah memnuniyetin sürer
yedekleme işin ise pc süite yerine telefondan hafıza kartına
yedekleyip daha sonra geri yükleme yapsan daha iyi olurdu
çok daha mükemel cfw ler gelirdide fakat dediğim gibi telefon
olmayınca bu işi bıraktık gibi